Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ventilator opel corsa c

Vizitator iongiurca

Postări Recomandate

Vizitator iongiurca

Va salut domnilor, am o problema la comutarea treptelor de la ventilator nu se aude nimic pe 1-2-3 doar pe treapta 4 functioneaza atit clima cit si ventilatia, e pe baza de reostat? sau e trecut prin releistica,dati-mi un sfat cum sa intervin. As mai avea o problema,imi cer scuze pt.insistenta,cind am achizitionat masina s-h acum citeva luni,respectivul samsar "domn bine din Buc.",mi-a luat si casetofonul lasindu-ma cu o fanta in locul respectiv ,intrebarea mea este daca vor functiona comenzile e la volan cu casetofon clasic sau va trebui sa gasesc unul de opel corsa c,eventual dati-mi o indicatie de unde ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicolaus

2

• criss

1

• Big

1

Top autori în acest subiect

salut, in legatura cu aeroterma, undeva in dreapta sub bord se afla ventilatorul, motorul aerotermei care impinge aerul prin tubulatura, pe langa aeroterma o sa vezi o mufa cu aproximativ 5 fire destul de groase, mufa intra intr-un modul care iti modifica turatia aerotermei. modulul respectiv are niste rezistente de putere care se incing, de asta sunt montate chiar in tubulatura aerului pt a fi racite de fluxul de aer, incearca sa scoti modulul respectiv din tubulatura si ai sa observi pe pini rezistentelor o dioda care vei constata ca e defecta, inlocuiesti dioda cu una similara si totul se rezolva. cu comenzile de pe volan ... ori un aparat identic cu cel original( gasesti pe okazii) ori cauti un aparat care stie sa preia comenzi de volan, exista si niste interfete adaptoare pt comenzile de volan dar parerea mea este ca te complici. daca vrei neaparat comenzi functionale cumpara aparatul original daca nu foloseste unul fara sa te complici cu comenzile de volan. stima si spor la treaba!

Link spre comentariu

Nu e dioda,e siguranta termica.Pe ea scrie temperatura.Inlocuieste-o cu una similara ca temperatura sau ceva mai mare(nu cu mult).Verifica si filtrul de polen.Gaura pt casetofon e aproape patrata(dubla) sau dreptunghiulara(pt cas clasic ca dimensiuni)?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator iongiurca

d-le nicolaus, aveti dreptate este o sig.termica care face legatura intre treapta 4 si 1 apoi de la1 -2-3 legaturile se fac prin rezistente de wataj (1 - 3omi/20w), cit despre lacasul de casetof. este prevazut cu rama adaptoare deci am pus un cd -auto si merge dar as fi vrut ceva sa mearga si touch-urile de pe volan.Cu respect, Giurca

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări