Vizitator flip Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 mi-a luat-o nexus inainte :)ma mira la difuzoarele astea unele mici discordante intre datele din fisiere si cele de pe site..ce parere aveti despre ele, merita? Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 14, 2005 Partajează Postat Ianuarie 14, 2005 Salut sunt TITI si la noi in iasi este unul care aduce dif MAG DIN MOLDOVAMi-am luat si eu doua bucati 800w - 18'' - 6,5mil /bucSuna beton.mai vorbim...... Link spre comentariu
Vizitator djedd Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 http://www.izatech.as.ro/NeXuS_3/Mag.rarLuati de aici :lol:Fratilor, avem o problema , cred ca s-a umplut FTP-ul, ca a trebuit sa sterg un fisier ca sa pot urca arhiva :shock: :!:Despre ce Ftp e vb? Cum am acces shi eu la acel FTP ? Link spre comentariu
Vizitator dreadboy Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 daca avetzi nevoie du spatziu pe ftp. va dau io contu meu de pe dap.ro8419KB (8%) din 102400KB total Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 21, 2005 Partajează Postat Iulie 21, 2005 Are forumul un FTP de 1 G dar daca nu-l folositi este treaba voastra ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum