Mircea Bartic Postat Septembrie 21, 2004 Partajează Postat Septembrie 21, 2004 au de 10"urmatoarele modele:M1022diam 250mmputere 200W rmsimpedanta 8 ohmigama de frecvente 100-6000 Hzdiam bobina 76mmmaterial bobina: aluminiu (fir de aluminiu)greutate 5.2 KgM1021diam 250mmputere 150W rmsimpedanta 4sau 8 ohmi (exista doua modele)gama de frecvente 80-4000 Hzdiam bobina 62mmmaterial bobina: Cupru (fir de Cupru)greutate 4.8 KgToate au sasiu masiv de aluminiu turnat Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 21, 2004 Partajează Postat Septembrie 21, 2004 :wink: Aa , am uitat M1021 are sensibilitate96 db/1w/@1m, iar M1022are 100 !! db/1w/@1m Link spre comentariu
Vizitator cri050871 Postat Septembrie 21, 2004 Partajează Postat Septembrie 21, 2004 MultamCrezi ca as putea face o boza de bass cu patru difuri din astea de 10``?Apropo sti cumva cat costa unul? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 21, 2004 Partajează Postat Septembrie 21, 2004 nu prea cred, uita-te la gama de frecvente.... eventual pentru chitara cevaEu recomand ca satelit cu unul ditre acestea si un driver de 100W rms cu crossover la 1200 Hz, suna criminal! :twisted: preturi: 140 Euro perechea de M1022 130 Euro perechea de M1021 Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Octombrie 10, 2004 Partajează Postat Octombrie 10, 2004 Si in Cluj exista distribuitor MAG (Magazinul Gadget). Am vazut, mi sa spus ca sunt difuzoare americane desi miroseau a vodca. :lol: Rusesti 100%. Pana i-am aratat vanzatoarei (o tanara care asculta muzica religioasa pe un amplif de 2 x 500 si 2 boxe de 600 W :twisted: , chiar daca la un volum mic) ca pe unul dintre drivere scrie Made in Russia nu a vrut sa ma creada. Ca cica asa i-a zis patronul. Acum povestea e ca sunt componente americane si italiene montate in Ukraina. Sau pe scurt, difuzoare rusesti. Am auzit boxele MAG si nu au nici o treaba cu sunetul. Goarne de gara. Nu stiu cum suna difuzoarele separat, dar ce am auzit eu in magazin erau la nivelul boxelor chinezesti de 5 milioane. Poate ca tin mai mult, dar suna ca porcu'. Difuzoarele arata foarte bine si avand in vedere ca mai am 2 difuzoare rusesti de 15", bobina de 10 cm (pe care scrie Peavey :twisted: ) care au lucrat mai bine de 6 ani fara nici o problema, sunt convins ca macar la capitolul durabilitate isi fac treaba bine. Astept sa aud si eu cum suna difuzoarele astea in constructii mai rasarite. Pretul si aspectul le fac foarte atractive. Link spre comentariu
overdrive Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Hai mah oameni fiti seriosi cu difurile astea rusesti...Ca preturile nu sint chiar asa atractive si difurile suna ca ceapa...Ptr 'cri050871' :daca vrei sa iti faci incinta de chitara bass iti trebuie difuzoare in firea lor altfel bagi putere in ele si nu suna nimc si ai probleme cu ampliful apoi...Daca vrei ptr bass-subwoofer nu iti recomand 4 x 10 toli(dsin ce am inteles eu iti faci ptr chitara bass).Asa ca terminati cu chestiile ''ieftine si bune'' ca sint satul... Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Octombrie 11, 2004 Partajează Postat Octombrie 11, 2004 Overdrive... eu nu-mi permit sa generalizez si sa spun ca toate difurile alea suna ca ceapa. :lol: Am spus ca boxele nu aveau de-a face cu sunetu'. Acum.... difuzoare separat nu am auzit. Da' asteptam pareri de la cei care le-au incercat deja. A zis cineva ieftin si bun? 8) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 30, 2004 Partajează Postat Noiembrie 30, 2004 am impresia ca boxele erau facute aici in Romana doar dupa ureche... Se pare ca MAG nu produce incinte, ci doar difuzoare Am dat intamplator peste site-ul asta http://www.magnet.com.ua/loudspeakers.html Link spre comentariu
Vizitator adyman Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 Am auzit boxe FACUTE de MAG se aud extraordinar,sunt cu 2 dif-uri de 15'',incinta bass reflex,rupe nu alta si costa numai 24.000.000 perechea.Am uitat sa spun am mai luat de la ei si model 1880 si 1535 , tin sa spun ca isi merita banii,sincer prefer lucru rusesc original in locul brandurilor facute in china. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 7, 2004 Partajează Postat Decembrie 7, 2004 sa stii ca nu sunt rusesti, sunt ucrainiene :lol: Link spre comentariu
Vizitator flip Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 Salutare!am datele tehnice ale difuzoarelor mag, strigati care sunteti curiosi Link spre comentariu
ics Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 Pune-le intr-un fisier si urca-le pe ftp, e mai simplu asa. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 Salutare! am datele tehnice ale difuzoarelor mag, strigati care sunteti curiosi Baga aici te rog ! [email protected] :wink: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 http://www.izatech.as.ro/NeXuS_3/Mag.rar Luati de aici :lol: Fratilor, avem o problema , cred ca s-a umplut FTP-ul, ca a trebuit sa sterg un fisier ca sa pot urca arhiva :shock: :!: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 10, 2004 Partajează Postat Decembrie 10, 2004 Yep, am avut dreptate... :cry: Utilizezi 49.98 din cei 50.00 MB disponibili Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum