Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare MAG rusesti ,detine cineva informatii despre ele??

Vizitator adyman

Postări Recomandate

Vizitator adyman

Am achizitionat de curand 2 bucatzi,dar nu gasesc pe net firma Magnet Acoustic Group.difuzoarele sunt foarte robuste,pt.uz profesional,am intzeles ca ar fi echivalente cu Leningrad-urile,dar nu le gasesc date tehnice.Modelul e M1232,poate are cineva cunostintza de ele,sa imi zica si mie.Multzumesc anticipat!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

13

• ReLLaXX

2

• dj fratisu

1

• MadRaper

1

Am si eu catalogul lor , par robuste, si dupa specificatii, mi-as lua si eu vreo doua.Problema este ca nu cred ca aia au site (am cautat si eu mai demult), iar parametrii nu am reusit nici eu sa fac rost, nici macar de la cei care le aduc in tara .Daca tot le ai, poti sa le determini tu parametrii pt a le face o incinta calculata.Ce model de difuzor ai?

Link spre comentariu

La mine scrie asa: M1232putere: 300Wimpedanta: 8 ohmigama frecvente: 100-4000 Hz (sunt cam pentru instrument , voce, NU PENTRU BASS) sper ca nu vrei sa faci subwoofere....sensibilitate: 99dB/Wbobina diametru: 99mm (4")Material bobina: sarma aluminiuGreutate 9.9 Kg

Link spre comentariu
Vizitator adyman

magnetul(ferita) are 30cm diametru,are sita pt.racirea bobinei de 6 cm , si am vazut ca rezoneza frumos pe la 60-70Hz,e bine ca mie imi trebuie pt.bas-medii. pretzul se apropie de 7mil.Apropos...de unde ai catalogul??

Link spre comentariu

magnetul(ferita) are 30cm diametru,are sita pt.racirea bobinei de 6 cm , si am vazut ca rezoneza frumos pe la 60-70Hz,e bine ca mie imi trebuie pt.bas-medii. pretzul se apropie de 7mil.Apropos...de unde ai catalogul??

catalogul il am de la distribuitordaca fac rost de un scaner poate am sa il postez pe ftp
Link spre comentariu
Vizitator adyman

Rusii astia sunt dati dracu,le-am pus in cutie si sincer te darama din picioare si asta la nici 200W.Cred c-o sa imi iau si o pereche de 15'' pt.basi ca sunt prea belea si bate si difuri de firma ce mi-au intrat pe mana pana acuma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări