bumsound Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Lumineaza verde insa imi lipseste un fel de adaptor ce se lega la acc auto. Vreau sa stiu cum se numeste si daca se gaseste de cumparat.Ms Link spre comentariu
Big Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 este un fel de "led de alarma" indicator de stare, armat/dezarmat. modelul este copiat dupa viper, inauntru este un fel de tub flourescent. tie iti lipseste droserul care nu cred ca se gaseste separat de cumparat. Link spre comentariu
bumsound Postat Iulie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2011 am si ala pe undeva dar nu-l gasesc. am avut un ceas odata care lumina la fel. dar hartie de asta care lumineaza se gaseste de cumparat? Link spre comentariu
Big Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 nu stiu exact sa iti spun , intr-o perioada era la moda sa iti lipeste pe bordul daciei tot felul de chestii luminoase si aparuse niste benzi de 1 cm latime si cam de 15-20 cm lungime care erau imbracate intr-un tub aplatizat cauciucat si erau flexibile... se alimentau la 12v si se aprindeau asemanator ledului de mai sus. nu cred ca mai gasesti pe piata... Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Electroluminescent_display Pentru alimentare e suficient un montaj de genul: http://2.bp.blogspot.com/-_xfeMQbcGv0/T ... ircuit.gif Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Seamana cu principiul display-ului dar cum nu are de afisat ceva ci doar de luminat e mai simplu.E de fapt o folie electroluminiscenta.Nu stiu cum ii spune in romana,in engleza se gaseste sub denumirile de EL panel,EL sheet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum