Vizitator alex1515 Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Salut.Ca sa scurtez povestea mi-am cumparat recent un 9600 gt toate bune si frumoase pana intru in jocuri,cand dupa o perioada (5-20 de min) se pierde semnalu la monitor si trebuie sa ii dau restart.Chestia ciudata e ca placa am testato in orthos timp de 6 ore cu temp maxima 56 de grade fara nicio problema insa in jocuri si dupa 5 minute se pierde semnalu'.Sursa nu cred ca poate fi o problema am un Fortron de 450 W si am testato si pe una de 700w si tot aceeasi problema.Driverele cele mai noi de pe site'ul oficial Nvidia .Am citit ca mai multi posesori de 9600 gt au aceeasi problema da'...nime nu a venit cu o rezolvare.Pls help!:|Sunt nou pe forum:) Link spre comentariu
amassive Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 9600 facut de cine?.. eu am una de la leadteck (tot 9600), si inafara de driverul original care da si el rateuri pt. ca nu e recunoscut de windows nu am nicio problema... daca e sh vezi sa fie curat coolerul ei sau sa nu fie descentrat sau sa dea rateuri (daca nu pune un cooler suplimentar sub ea vezi asa cum se comporta, mai ales daca e Palit sau Sapphire, nu degeaba sunt cele mai ieftine)... daca e noua mai ai 2 ani garantie si profita de asta. Link spre comentariu
Vizitator alex1515 Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 9600 gt facut de palit dar am pe ea 2 schythe 80 mm cu 2 heatpipes garantie am da totusi daca se poate rezolva si fara ar fi mai bine:) Link spre comentariu
amassive Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 La ce problema ai mai mult ca sigur e hardwere (mai ales daca face fite si cu driverul original, nu neaparat ce e nou e mai bun, eu am parlit ceva placi cu drivere noi), si e cam greu de rezolvat cu pistolul sau statia de lipit... dupa cum spuneam daca ai garantie profita de ea, nu cred ca sunt singurul care te va sfatuii sa faci asta. In general la jocuri sau editare grafica e solicitata placa video si de obicei sistemul de racie nu-si face bine treaba de se restarteaza sau se stinge pc-ul. Unui prieten cu o placa palit rezolvarea a fost un cooler bun la 220. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum