Vizitator shonny Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 Ce parere aveti de hard-ul western digital sata 2 de 120g. L-a testat cineva pina acum vreau sa-l pun pe o mb. epox. Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe Postat Ianuarie 8, 2006 Partajează Postat Ianuarie 8, 2006 mi s-ar parea mai corect sa mai pui putini bani deoparte si sa-ti iei acelasi hdd dar Seagate .... te va tine cu siguranta mai mult timp Link spre comentariu
Vizitator c_marius Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 SATA 2 sunt foarte instabile...nu stiu de ce draq au facut asta asa ceva, SATA normal e si el instabil dar mai putin... IDE inca este bun WD sunt bune doar pe SATA normal... Link spre comentariu
Vizitator Gogu Postat Ianuarie 14, 2006 Partajează Postat Ianuarie 14, 2006 LOOOL , ce inseamna HDD instabil?? C Marius , taticu eu zic sa stai acasa ca ne-ai facut K.O. cu explicatiile despre SATA ''2 si SATA normal'' .Eu am auzit ca pe linga hdd-urile SATA "normale" au aparut si alea "orale"care cica sunt mai dulci!!! Shonny , SATA 2 este super OK ,(la fel si SATA) ramine sa te hotarasti doar la producator.Singurul lucru pe care ar trebui sa-l urmaresti daca iti iei SATA este sa aiba NCQ . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum