paul14 Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Zilele astea am pus mana pe acest model de pick-up si se pare ca a fost facut in colaborare cu rusii. Mecanica este ruseasca, iar electronica e de la noi.L-am adus la viata dupa ce am lipit niste fire in el si am deblocat putometrii care erau intepeniti. Se invarte discul, canta...aproximativ ok. Nu stiu daca e doza sau discurile, dar in functie de disc se aud niste paraieli si pocnituri mai tare sau mai incet. De asemenea mai are ceva la mecanica...cand se termina discu nu se duce destul bratul si nu se opreste discul.Stiti cum as putea remedia problemele astea? Link spre comentariu
harman37arun Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 Se scoate doza din suport si se ating cele 2 contacte de la doza pe rand...daca se aude un barait in difuzor inseamna ca amplificatorul este bun si trebuie doza inlocuita(doza se livreaza cu tot cu ac)...pentru oprirea automata trebuie intervenit putin la partea mecanica Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2011 Amplificatorul functioneaza pentru ca se aud zgomote cand ating acul. Dar ma gandesc sa nu fie ceva conzi plictisiti in el. Dupa ce ca sunt vechi, mai sunt si romanesti.O sa caut ceva oferte pentru doza sa vad daca merita investitia pentru ca am numai muzica populara si nu`mi place. Acum jelesc dupa Nad-ul 5120 pe care l-am stricat cand aveam 2-3 ani :cry: Link spre comentariu
harman37arun Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Pai condensatorii electrolitici trebuie schimbati toti se gasesc si ace si doze dar nu pot spune numai pm Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 12, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2011 Spuneti un pret estimativ pentru doza si daca consider ca merita, va contactez pe PM pentru a nu face reclama. Daca nu, ajunge la vanzare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum