Vizitator valeriu_z Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Ma gandeam, daca putem face un DRL(daytime running light), adica acele lumini cu led-uri de la autoturisme. Oare o fi greu? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Nu scrie in regulament sa cauti inainte de a posta? E greu? viewtopic.php?f=21&t=80752&hilit=daytimeAtaaamentele s-au dus pe apa sambetei...roaga in topicul respectiv pe cei care au avut schemele sa le puna din nou. Daca nu se intampla nimic,trimite-le pm cu aceeasi cerere (in ordinea asta!) Link spre comentariu
nicul Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 am si eu o intrebare,-oare de ce nu e voie sa se reia un subiect care s-a dus la vale si s-au pierdut toate atasurile ?-un subiect evolueaza, apar solutii noi, posteaza oameni noi. e de rau ?-de ce nu se sterg sau blocheaza subiectele care au depasit o anumita perioada ?-oare vasile (pe care il respect si de la care am cumparat piese acum 21 de ani) ar putea sa ne lamureasca care e scopul forumului, de a face sau de a nu face trafic ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 9, 2011 Administratori Partajează Postat Iulie 9, 2011 am si eu o intrebare,-oare de ce nu e voie sa se reia un subiect care s-a dus la vale si s-au pierdut toate atasurile ?-un subiect evolueaza, apar solutii noi, posteaza oameni noi. e de rau ?-de ce nu se sterg sau blocheaza subiectele care au depasit o anumita perioada ?-oare vasile (pe care il respect si de la care am cumparat piese acum 21 de ani) ar putea sa ne lamureasca care e scopul forumului, de a face sau de a nu face trafic ? Nu stiu sa-ti raspund dar cred ca ar fi urmatoarea cauza- subiectul daca exista s-ar putea pune inapoi atasamentele de catre userii care le au- un subiect deja existent are un pic de informatie si nu ar trebui sa se plece de la 0- din cauzele de mai sus- nu traficul e important ci calitatea forumului, nu ne plateste nimeni pentru trafic Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 9, 2011 Partajează Postat Iulie 9, 2011 -oare de ce nu e voie sa se reia un subiect care s-a dus la vale si s-au pierdut toate atasurile ?Si de unde ti-a venit ideea asta,cum ca nu e voie sa...postezi intr-un subiect deja existent? Ai fost dezinformat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum