Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem genius

Postări Recomandate

Salut!nu prea ma pricep si as vrea sa va intreb daca imi distorsioneza subwooferul este din placa sau din cutia lui?scoate un zgomot ciudat pe gaura de aerisire,boxele nu distorsioneza doar subwwoferul,daca ma puteti ajuta multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Se pare ca intr-adevar asa cum zici nu prea te pricepi si gandesc ca daca s-ar localiza problema la sistemul tau oricum nu ai putea sa o rezolvi, asa ca cel mai bun sfat ce ti l-as putea da ar fi sa mergi la un electronist cu el ca risti sa faci pagube si mai mari experimentand.

Link spre comentariu

Ori vibratiile produse l-au scos din "țîtîni" adica s-a desfacut din locul unde este prins cu suruburi ,ori va trebuie alt difuzor!!! As merge pe a doua varianta: alt -difuzor-,deoarece in toate sistemele astea Genius am gasit difuzoare "non name",iar integratul audio de pe bass alimentat cu tensiune de alimentare peste limita maxima!!Asta e : made in China ,din pacate!!! cu toate ca fac si lucruri de calitate dar ......la alt pret!!!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări