Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator marantz pm 64

Postări Recomandate

Am achizitionat de circa 2 luni un marantaz pm64.Vreau sa schimb niste piese din el pentru o imbunatatire a calitatii audio , dar nu stiu cu ce sa incep ,vreau sa scot maxim de calitate din el.Desii merge bine credeti ca se poate face ceva in plus.Schimbati condensatorii sau nu, si care din ei doar cei electrolitici sau toti ca asta nu stiu.Sau ce alte piese se degradeaza in timp pentru ca vreau sa il tin pentru mine.Am vazut ca majoritatea condensatorilor sunt Elna dar mai sunt in parametrii.Azi am achizitionat si un esr-metru.Nu am o schema a amplificatorului, daca ma poate ajuta cineva?Cu stima.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

descrisese cineva o opera de-a sa in care cica a imbunatatit calitatea amplifivcatorului...desfiintand etajul corectorului de ton si al selectorului de surse.... aplica semnal direct in preampliifcare.In afara de a schimba o parte din conzii ceramici... nu stiu daca ar mai fi ceva de facut pentru a-l imbunatati. Probabil sa modificiu corectorul de ton sa il "gadili" astfel incat sa modifici felul cum suna. Oricum, mai bine nu cred ca ai ce sa-i faci, poate sa il faci sa sune pe placul tau [ ex.. faci ceva cu corectorul de ton astfel incat sa modifici .. sa zic... plaja de frecvente de bass, sa maresti nivelul maxim de bass...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări