K1nderu Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Salut!am o intrebare sper sa nu fie prosteasca am o telecomanda de la un joc pe televizor si vreau ca sa o fac pentru calculator bineinteles daca se poate ma scuzati daca intrebarea este prosteasca,multumesc mult! Link spre comentariu
E_manuel Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Nu este deloc prosteasca intrebarea, vezi ca s-a discutat subiectul acesta http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=14&t=15216&start=45 Link spre comentariu
K1nderu Postat Iulie 8, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2011 Multumesc pentru raspuns da eu vreau o telecomanda pt jocuri prin usb,daca ma puteti ajuta multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Orice telecomanda de la electrocasnice este foarte lenta pentru jocuri iar butoanele se pot apasa numai pe rand. Telecomanda nu accepta combinatii de butoane.Mai bine cumpara-ti un gamepad wireless ca exista. Pentru jocuri foarte rapide, eu iti recomand totusi unul cu fir: e mai rapid si nu are nevoie de baterii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum