psanyi Postat Decembrie 15, 2005 Partajează Postat Decembrie 15, 2005 Ce ziceti de el ??? Ati lucrat careva cu el ? costa aprox 20$. http://www.st.com/stonline/stappl/produ ... code=42516 Link spre comentariu
Vizitator hrusca88 Postat Decembrie 15, 2005 Partajează Postat Decembrie 15, 2005 Nu am lucrat cu el dar am auzit ca e mai grea partea cu programatul microcontrolerului si mai ai nevoie si de o schema pe care ei nu ti-o furnizeaza ca doar nu pleci din termilalul integratului la amplif si la microcontroler, intelegi tu, eu consider ca e un proiect foarte ambitios si daca ai ceva de gand iti urez succes. sa ne ti si pe noi la curent Link spre comentariu
psanyi Postat Decembrie 16, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2005 Partea de comanda digitala nu e problema ,e bine documentata.. Am facut multe programe pt microcontrolere care aveau pe langa ele device-uri pe I2C. Din cate am vazut nu necesita prea multe componente langa el pt partea analogica.Problema este ca nu da in datasheet nici o shema de test sau de aplicatie,este SMD si nu se gaseste in RO numai la comanda. Ma gandeam sa-l pun la o statie home-made 5+1 pentru ca are intrare SPDIF si cunoaste multe tipuri de compresii printre care si mpeg si mp3.Aveti vreo alta sugestie in legatura cu intrarea SPDIF(ma deranjeaza prea multa cablaraie si asta ar fi o solutie). Desigur daca reusesc sa fac ceva am sa va tin la curent. Link spre comentariu
Vizitator hrusca88 Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 chestia cu s/pdif-u mi se pare o aplicatie foarte interesanta pentru aspect cat si pentru calitatea oferita.din cate stiu eu placile de baza cu chipset audio integrat realtek au s/pdif-out ,de placi de sunet inca nu stiu dar o sa ma documentez.spre ex placa mea de baza are o mufa s/pdif care poate fi "programata" pt in sau out din driverul placii d sunet Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 19, 2005 Partajează Postat Decembrie 19, 2005 cand reuseste cineva sa ma anunte si pe mine...ca sunt interesat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum