Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodor AC3 STA310

psanyi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• psanyi

2

• Swat Cat

1

Top autori în acest subiect

Vizitator hrusca88

Nu am lucrat cu el dar am auzit ca e mai grea partea cu programatul microcontrolerului si mai ai nevoie si de o schema pe care ei nu ti-o furnizeaza ca doar nu pleci din termilalul integratului la amplif si la microcontroler, intelegi tu, eu consider ca e un proiect foarte ambitios si daca ai ceva de gand iti urez succes. sa ne ti si pe noi la curent :)

Link spre comentariu

Partea de comanda digitala nu e problema ,e bine documentata.. Am facut multe programe pt microcontrolere care aveau pe langa ele device-uri pe I2C. Din cate am vazut nu necesita prea multe componente langa el pt partea analogica.Problema este ca nu da in datasheet nici o shema de test sau de aplicatie,este SMD si nu se gaseste in RO numai la comanda. Ma gandeam sa-l pun la o statie home-made 5+1 pentru ca are intrare SPDIF si cunoaste multe tipuri de compresii printre care si mpeg si mp3.Aveti vreo alta sugestie in legatura cu intrarea SPDIF(ma deranjeaza prea multa cablaraie si asta ar fi o solutie). Desigur daca reusesc sa fac ceva am sa va tin la curent.

Link spre comentariu
Vizitator hrusca88

chestia cu s/pdif-u mi se pare o aplicatie foarte interesanta pentru aspect cat si pentru calitatea oferita.din cate stiu eu placile de baza cu chipset audio integrat realtek au s/pdif-out ,de placi de sunet inca nu stiu dar o sa ma documentez.spre ex placa mea de baza are o mufa s/pdif care poate fi "programata" pt in sau out din driverul placii d sunet

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări