xardas Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Dupa cum zice si titlul, vreau un sfat.. sau o idee.. ce pot folosii ca sa am de la 220v un 12v cu minim 40A .... am incercat cu o sursa de pc dar nu ma ajuta prea mult... vreau sa alimentez o statie auto `nervoasa` si nu stiu ce as putea sa folosesc dinafara de baterie auto pentru a folosii amplificatorul la puterea lui maxima... orice sfat e bine primit multumesc ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Dar sa cauti nu stii? S-a mai discutat 9amplif auto in casa,etc)Oricum,ai de scos ceva bani din buzunar Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Transformator asemanator cu cel de la aparatu de sudura redresat ,filtrat Nebunie curata.. orcum. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 e doar 1kW,nu e cine stie ce traf,dar sarma din secundar trebuie sa fie groasa...Si sa aiba cam 10-11Vca. Eventual urmat de un stabilizator (cu tranzistoare si radiator pe masura!) Link spre comentariu
moro Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 iti va trebui un condensator sanatos pe post de buffer de energie, si ma refer la condensatoare 0.5 - 1 farazi Link spre comentariu
Luca Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Cred ca face fata cu Brio o sursa de 12 Volti 20 Amperi.. se gasesc in comert costa cam 100-200 ron.. Sunt 20 amperi.. nucred ca trebuie mai mult pentur muzica in casa.. Mai bine da la o parte amplificatoru auto si iati o putere de discoteca care poate scoate si peste 2 x1000 Watii RMS, si numai trebuie nimci decat sa o bagi in priza. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Sursa in comutatie 220V->12V 350W 119lei(TVA inclus)+taxe postale (7lei)Specificatii: Intrare: 220V ACIesire: 12V Curent iesire max: 29APutere max: 350W s350.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum