Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CD Audio la Creative Augidy 2 SE - are? sau.. nu prea

luciann

Postări Recomandate

Acesta este mai exact modelul : Creative Sound Blaster Audigy 2 SE

Posted Image

In setarile de sunet, exista parametrii pentru CD Audio, dar eu pe placa nu gasesc nicaieri vreun conector pentru asa ceva

Pot face ceva in privinta asta ? chiar as avea nevoie de o intrare separata in afara celei de microfon/line-in/aux

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luciann

4

• Th3_uN1Qu3

2

• FLORIN IORDACHE

1

• dragos2009

1

Top autori în acest subiect

Buna seara ! Am si eu aproape aceiasi placa de sunet,dar eu nu i-am mai bagat cablu acela care merge la cd-uri audio,pentru ca nu este nevoie daca o sa bagati un winamp mai nou pe calculator,cum ar fi winamp 5,dar asta conteaza si ce pc-u aveti dvs.Asa arata placa audio a mea pe care o am in pc-ul meu.Succes !

Link spre comentariu

Nu depinde de playerul media, e o setare in Control Panel. Acea setare mai are relevanta doar in Win98 sau mai vechi, de la XP in sus este activata implicit. Optiunea era acolo pentru unitati CD foarte vechi sau procesoare foarte lente. Acel cablu de CD audio nu mai este necesar de mult timp, citirea facandu'se direct prin interfata de date.

Link spre comentariu

Nu depinde de playerul media, e o setare in Control Panel. Acea setare mai are relevanta doar in Win98 sau mai vechi, de la XP in sus este activata implicit. Optiunea era acolo pentru unitati CD foarte vechi sau procesoare foarte lente. Acel cablu de CD audio nu mai este necesar de mult timp, citirea facandu'se direct prin interfata de date.

Uite asta nu stiamDe ce vroiam eu defapt acea intrare :).Am un TV Tuner care da sunetu pe output separat, si tot ceea ce doream era sa mai "scot de undeva" inca un input la placa de sunet, ca sa las si microfonu si Tv Tuneru si sa am control separat de volume
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări