luciann Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Acesta este mai exact modelul : Creative Sound Blaster Audigy 2 SE In setarile de sunet, exista parametrii pentru CD Audio, dar eu pe placa nu gasesc nicaieri vreun conector pentru asa ceva Pot face ceva in privinta asta ? chiar as avea nevoie de o intrare separata in afara celei de microfon/line-in/aux Link spre comentariu
dragos2009 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 ai un conector langa cel alb este acela cu 4 pini negru Link spre comentariu
luciann Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 hm, dar scrie AUX In Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Buna seara ! Am si eu aproape aceiasi placa de sunet,dar eu nu i-am mai bagat cablu acela care merge la cd-uri audio,pentru ca nu este nevoie daca o sa bagati un winamp mai nou pe calculator,cum ar fi winamp 5,dar asta conteaza si ce pc-u aveti dvs.Asa arata placa audio a mea pe care o am in pc-ul meu.Succes ! Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Nu depinde de playerul media, e o setare in Control Panel. Acea setare mai are relevanta doar in Win98 sau mai vechi, de la XP in sus este activata implicit. Optiunea era acolo pentru unitati CD foarte vechi sau procesoare foarte lente. Acel cablu de CD audio nu mai este necesar de mult timp, citirea facandu'se direct prin interfata de date. Link spre comentariu
luciann Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 Nu depinde de playerul media, e o setare in Control Panel. Acea setare mai are relevanta doar in Win98 sau mai vechi, de la XP in sus este activata implicit. Optiunea era acolo pentru unitati CD foarte vechi sau procesoare foarte lente. Acel cablu de CD audio nu mai este necesar de mult timp, citirea facandu'se direct prin interfata de date.Uite asta nu stiamDe ce vroiam eu defapt acea intrare .Am un TV Tuner care da sunetu pe output separat, si tot ceea ce doream era sa mai "scot de undeva" inca un input la placa de sunet, ca sa las si microfonu si Tv Tuneru si sa am control separat de volume Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 10, 2011 Partajează Postat Iulie 10, 2011 Intri pe AUX si merge foarte bine. Link spre comentariu
luciann Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 da, dar din pacate Aux nu poate merge separat, setarea e ori Aux, ori Mic, ori Line in.Astai problema, ca as fi avut nevoie de o intrare paralela Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum