Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

procesor TDA12025PG

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu-acy

5

• BUGHIU

4

• sorinpavel

1

• Toni Marginean

1

Daca nu-l gasiti chiar nicaieri,poate ati iesi mai bine cu un alt sasiu!!!Dati totusi si modelul tv-ului si eventual sasiul,poate sint sanse mai mari asa!!

Link spre comentariu

Dupa modelul dat de dvs,este sasiu :KS7A dar mai exista unul tot :CW-25M064N2X/XEC cu aceasta terminatie care are alt sasiu: S16A!!

Si chiar este defect(scurt) procesorul? a fost traznit sau......?!

Ce am gasit este : tda12020 sasiu de philips!! dar la sasiul asta ce apare dupa modelul dat de dvs,apare procesor: VCT4942 :nas:

Link spre comentariu

ten in stby sant +3,3v pe ic802,pe c821 +104v linia ,pe reg ic804 78r05 +0v,pe reg ic803 7808 +0v, iar mai este +5vA.Dar daca pun o rez 150 ohmi pe +3.3v si pin 4 la reg adica pe CTL pe ic 803 este +8v ,ic 804+5v,pe c 821 +130v,nici led nu se aprinde ,nici bo nu lucreaza.

Link spre comentariu

Ati vazut ce procesor este la sasiul S16A?? UOC3-N1D!!!! asta l-am gasit !!! varianta dvs cu tda12025pg nu am gasit!! oare nu potrivesc?? la asta pinul 6 este pinul de "power"!!! la dvs in aparat care???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări