Vizitator mass1987 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 am si eu o problema cu magazia, citeste cd-urile , dar cand sunt cu masina in mers dupa vro 5 km imi apare "no cd" sau "cd1 tr01err" pe display, dupa cateva minute incepe iar, ,si la celelealte cd-uri de la 1 la 6 la fel ,sunt nevoit sa dau pe radio vro 5 min dupa aia dau la cd si merge ,dar face mereu asa , nu pot asculta 2 mel, ca apare eruarea ,ba citeste numai 3 cd-uri ba 4, la restu da cd err . si se mai aude si un sunet pe fundal un parait asa Si la radio cass mai am o problema , cand e rece volumul sare cand la maxim cand la minim si cand se mai incalzeste merge, aveti vro idee???va multumesc!!! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Legat de magazie,ar trebui curatata lentila de la laser si daca nici atunci nu vrea.....e bai,probabil va trebuie o alta unitate optica!!! Cati ani are magazia??La casetofon cauzele pot fi si de contact pe finalul audio si de "potentiometru".Trebie desfacut si verificat,altfel,mai greu!!! Link spre comentariu
Vizitator mass1987 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 magazia am dus-o la curatat si tot asa face nu stiu ce sa-i mai facla cass am vazut un topic la cineva cu un subiect asemanator si a zis ca a schimbat procesoru si a mers Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Ce fel de ''potentiometru'' are?? procesorul ....pe draci!!! cautare programe(la radio) si altele le face?? Link spre comentariu
Vizitator mass1987 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 face tot in afara de volum cand e rece, deci doar volumul, daca dau pe bass sau bal si dau din potentiometru ,merge,la volum nu merge sare maxim minim, cand e cald tare afara sau iarna cand se incalzeste el mai tare merge bine Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Ce fel de ''potentiometru'' are?? procesorul ....pe draci!!! cautare programe(la radio) si altele le face??Exact 100% procesorul MC68HC705 defect.Este defect tipic la aparatele de audi tipul asta.Singura solutie fiabila este schimbarea procesorului restul povesti.Asta legat de aparat.Legat de magazie eu cred ca motorul care invarte discul merge greu si incalzeste driverul care il comanda.Ar trebui dat in el cu spray de contact uleios si alimentat din sursa externa 5 minute in sens normal de rotatie si 5 minute in sens invers eventual cu 0,5V dai mult decat nominal.In general solutia asta tine la 95% dintre motoare. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Ce fel de ''potentiometru'' are?? procesorul ....pe draci!!! cautare programe(la radio) si altele le face??Exact 100% procesorul MC68HC705 defect.Este defect tipic la aparatele de audi tipul asta.Singura solutie fiabila este schimbarea procesorului restul povesti.Asta legat de aparat.Legat de magazie eu cred ca motorul care invarte discul merge greu si incalzeste driverul care il comanda.Ar trebui dat in el cu spray de contact uleios si alimentat din sursa externa 5 minute in sens normal de rotatie si 5 minute in sens invers eventual cu 0,5V dai mult decat nominal.In general solutia asta tine la 95% dintre motoare.La cat costa un motoras....mai bine unul nou :nas:Iar de controler,daca suta la suta este el:http://www.comet.srl.ro/shop/statements.html?Type=IC&Block=2500&Subtype=MP6&Text=MC68HC705C8P, pe aici am vazut mai ieftin!!! Link spre comentariu
Vizitator mass1987 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 multumesc mult de sfaturi...la un service de telefoane as putea face sau unde, ca am fost la un depanator audio video si a zis ca nu are ce sa-i faca la cass si la magazie mai mult decat sa o curete nu are ce sa-i faca...nu cred ca vroia sa isi bata capul...as vrea mult sa rezolv problema ca am un stres cu muzica in masina Link spre comentariu
Vizitator mass1987 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 am desfacut aparatul si procesorul este motorola XC85556CFN 8 925 904 252 QQBH9842 asta trebuie schimbat nu??? si de unde as putea da comanda daca stie cinevasi legat de magazie, sa iau alt motoras? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Legat de magazie trebuie ajuns la motoras si sa faceti ce am zis eu(e mult mai greu de schimbat pe langa ce am zis eu)Cat despre procesor il veti gasi sub denumirea MC68HC705 nu stiu daca in romania se gaseste dar se poate aduce fara probleme.Este undeva pe la 20 de euro unul. Link spre comentariu
Vizitator mass1987 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 ok ms mult, stii un site ceva de unde as putea sa dau comanda de procesor? Link spre comentariu
Vizitator mass1987 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 ajuta-ma te rog sa gasesc si eu procesorul asta , am sunat la mai multi electronisti si cand aud nici nu ma baga in seama, ca e greu de gasit, ca mai bn imi iau alt aparat... nu stiu unde as putea gasi... Link spre comentariu
Vizitator mass1987 Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 sau cica mai merge sa scrii procesorul cu un dump chiar nu inteleg treaba asta cine ma lamureste si pe mine, unde tre sa ma duc sa rezolv sau de unde comand procesor daca nu se poate cu dump... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Mai zic unii ca merge dupa ce scrii procesorul.maxim 2 saptamani deci frectie le picior de lemn.Daca vrei aparat ok schimbi procesorul.O sa fac rost si de siteul de unde se poate lua momentan nu il am salvat in acest calc. Link spre comentariu
Silviu2503 Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Vin și eu cu o problema la magazia de cd uri....merge pe radio dar când dau pe media nu funcționează...de la ce ar putea fi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum