Vizitator djantonik Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Salut,Imi cer scuze daca nu am postat unde nu trebuie dar chiar nu stiam unde trebuia. Am inteles ce se mai numeste si "telefon hibrid" aceasta legatura. Ce doresc eu ? Doresc sa fac o legatura prin cabluri intre telefon si mixer. Mai exact, in timpul unei conversatii, ceea ce spune X sa aud eu in boxe si ce spun eu, la microfon, sa auda el. Microfon sa intre in mixer si din mixer sa iasa in telefon. De putut , stiu ca se poate dar nu stiu cum. Am vrut sa fac eu o legatura cu niste cabluri dar ma gandeam ca sa nu stric mixerul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 SalutCred ca te pot ajuta cu cateva sfaturi... Acum ceva vreme in urma(2-3ani) neavand pe masina carkit am fost nevoit sa improvizez unul. Ma refer la acele carkit-uri care vin pe masina din fabrica si lucreaza cu sistemul audio din dotarea masini... Ceea ce vrei tu sa faci este relativ simplu (in teorie), insa sunt cativa factori pe care nu-i cunosc.. Da-mi add pe YM si vorbim mai multe..apoi daca iese ceva....poti povesti aici dupa..(poate va fi de folos cuiva pe viitor...)YM: dixongsmO zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum