dynky Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 anitech ctv 20dk,acesta este tv-ul,la care as avea nevoie de schema.Va multumesc.Placa cu procesorul este prinsa in fata si jungla este ecranata.Voi reveni miine.Este modelul aparut imediat dupa anii 90,cu sticla de protectie in fata.Este un model comun.Ma intereseaza alimentatorul fiindca totul pare sa fie bun si totusi , pe bara de 114V scoate 200V in sarcina.(cu becul)Am schimbat condi electrolitici,tranzistoarele cele 4 sunt bune,le-am masurat scoase din montaj,diodele zenner sunt bune,celelalte diode ,la fel,rezistentele sunt la valoarea lor.Si totusi ,acelasi lucru.Am schimbat si semireglabilul de 1k.La reglajul acesteia,nici un efect. Link spre comentariu
nelu F Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Daca sursa e cu tranzistori, s-ar putea sa fie aproape identica cu cea de la urmatorul model. anitech_tv_xt5125p.pdf Link spre comentariu
dynky Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 Va multumesc tuturor,am primit schema si de la florin iordache,deci problema este rezolvata.Succes tuturor in activitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum