Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator SANYO NC-MDRO3W

ionut_h

Postări Recomandate

Salut.Am un incarcator SANYO pe care l-am lasat la indemana altcuiva punand la incarcat in el niste acumulatori(altii,nu cei specifici) si a pocnit. Pe partea placutei cu componentele se observa bobina la baza unui pin putin afumata si un pin al integratului DVG28 la fel.Are vreo importanta? Unde ar trebui sa masor? Ce trebuie sa schim?Multumesc mult.

post-13671-139829285512_thumb.jpg

post-13671-139829285531_thumb.jpg

post-13671-139829285557_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut_h

2

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poate dvs vedeti acel dvg28 ca ...pe poza nu-l prea vad!!! decat dvg03Oricum este o sursa ,complexa,in comutatie ,cu componente smd,dificil de reparat.Siguranta a pocnit??

Link spre comentariu

Da, asa e, dvg03. Ma scuzati.Siguranta nu a pocnit.Dar as putea face niste masuratori, alimentand circuitul din nou si cu un acumulator sau amandoi(sa nu pun buni sa nu se defecteze). Sa vad ce componenta are trebui sa aiba la borne tensiune si nu are? Am nevoie de ajutor.Multumesc mult!

Link spre comentariu

Alimentati-l atunci,puneti unu sau doi acumulatori in regula si masurati tensiunea pe bornele unde vin acumulatorii pusi,si cu ei pusi si fara!!!Este sau nu tensiune?? Tensiuni in primarul si secundarul sursei masurate "orbeste"fara datasheeturile integratelor respective sint irelevante!!!Totusi vad ca are un led rosu,acel led trebuie sa va furnizeze,indirect ,informatii despre : ori cind s-au incarcat acumulatorii ori .....??? nu aveti un prospect al sursei??in care sa cititi ce si cum??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări