Vizitator cristinel_27 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 vreau sa imi cumpar un sistem de 5600w rms si nu styu exact ce putere sa imi iau ,daca poate sa m aajute cnv Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 idea e sa cumperi aparatele din tara. din italia nu rezolvi nimic, mai ales cu garantia. mai diseara o sa iti dau o configurare de sistem de sunet. ceva cu 2 amplifuri. 2x700w pentru basi si 2x400 restul.fa bani daca merge treaba si hai in tara si mai discutam din astea.... Link spre comentariu
Vizitator cristinel_27 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 ma gandeam sa le cumpar de aici ca am posibilitatea sa le cumpar mai ieftin.. dar la boxele pe care o sa le cumpar ma gandeam sa folosesc puterea din mixer pt 2 sateliti de 800w si un amplificator dynacord lx 3000( 2 ori 1500 w 4ohm) pt medi si basi crezi ca e bn? Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 lucreaza pe 8ohmi. nu le lua deacolo. iale din tara. e cel mai oki. si nu mai desckide atatea topic.nu ai citit deloc regulamentul.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum