Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina sony

Bradwarden

Postări Recomandate

Salut,am si eu o combina sony care are blocul optic defect.Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie despre blocul optic KSS213D.Pot sa inlocuiesc KSS213D cu KSS213C?Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai 7

3

• cristian2009

2

• dan cod

2

• Bradwarden

1

Top autori în acest subiect

Salut,am si eu o combina sony care are blocul optic defect.Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie despre blocul optic KSS213D.Pot sa inlocuiesc KSS213D cu KSS213C?Va multumesc!

dase poate inlocui
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am cumparat de pe Maica Domnului un bloc optic kss-213d, chinezesc evident, problema e ca functioneaza mai prost decat originalul.Mai comercializeaza cineva produsul original ? Nu stiu daca Sony mai produce sau nu aceasta componenta.

Link spre comentariu

Incearca la reprezentanta Sony de pe strada Oltetului (din strada Gheorghe Titeica) zona complex Pescariu. M-au ajutat (contracost bineinteles) si pe mine cu o curea la o combina Sony

Link spre comentariu

Cel vechi citiea destul de greu sau incet, anumite discuri, care erau putin zgariate, dar care merg fara probleme pe alte playere. Am reglat curentul prin led din semireglabi dar fara nici un rezultat.Cel nou, chinezesc accepta numai cd-uri perfecte si daca e zgariat sare mult mai des de pe pista nu-l vede deloc. Am reglat curentul prin led din semireglabil si cred ca s-a ars ledul, acum nu mai citeste deloc.Adevarul este ca nu cunosc cat de bine citea combina atunci cand era noua, ca sa pot face o comparatie. Eu am luat-o sh cu ceva timp in urma, mai mult pt amplificator. As mai avea o nedumerire:- capacitatea de a citi discuri zgariate sau scrise cu erori, depinde numai de blocul optic sau si de partea electronica a aparatului ?Ma gandesc ca blocul optic original ar fi bun dar atata poate combina, adica asa a fost construit modelul, sa citesca mai lent si sa sara mai repede decat alte playere.

Link spre comentariu

Optica originala ,Sony, cica :KSS213DH DEVICE, OPTICAL KSS-213DH5934474Livrare în termen de 3-4 săptămâni de la comandă. 882011407SONY RON 532,62RON 728,44 0Si copie China:KSS213D SonyPret: 28 RONAcest produs nu este disponibil in stocTaxa de livrare nu este inclusa in pret ! Imaginile produselor au titlu informativ !KSS-213D Unitate laser / CD-DVD Nu am postat numele magazinelor,dar nici chiar asa: 7 milioane si 28 de lei.....Adevarul este ca si eu am patit-o cu ceva laser la un dvd LG ,cu cel care l-am cumparat nou(chinezesc),nici macar nu mai citea cd-urile deloc fata de cel din aparat care era ....''obosit'' dar totusi mai citea o melodie ,doua sau juma de film!!! :sparge:

Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Bună dimineața! Știu că postarea este veche, dar vin și eu cu o întrebare: pot înlocui blocul optic KSS213C cu KSS213B, la un sistem audio Sony RM-SC30 deoarece nu găsess pe stoc, pe site-uri românești, KSS213C (în singurul loc unde îl găsesc, plata se face prin transfer bancar și nu agreez această metodă). Vă mulțumesc!

Link spre comentariu

Da.sunt compatibile,puteti compara pozele,si vedeti daca mufele de conectare sunt la fel.Problema e ca sunt unele unitati care din start nu merg,adica sunt niste fake-uri.Daca ati mai schimbat poate stiti acest lucru.Deci oricum exista un risc.

Link spre comentariu

Dar pentru lubrifierea părților metalice și de plastic (rotițe) dintr-o unitate optică de CD player ce tip de vaselină se folosește? Cea cu litiu este bună, sau mai sunt și altele?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări