danzup Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Ascult " Beatles at the BBC live " de pe o caseta magnetica din anul 1994 pe amplificatorul meu cu lampi SE 6P3S . (Caseta magnetica originala 1994 cumparat de un prieten din Germania) exact asta e coperta si continutul : http://en.wikipedia.org/wiki/Live_at_th ... s_album%29 Ce muzica veche si originala mai aveti pe acasa ? Nu se pun CD urile sau DVDurile !!! Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Din păcate doar rîciuri de la electrecord :cry: Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 :-)Vreo 500 de viniluri se pot socoti? Din ce se gasea pe piata comunista cel mai mult imi plac discurile alea nemtesti facute de Eterna, am cateva luate de mine de noi care nu paraie deloc...si din cauza vecinatatii cu bulgarii am avut acces cam la tot ce m-a interesat la vremea aia facut de Balkanton - unele discuri sunau chiar bine...Imediat dupa 90 am pus mana si pe cateva discuri rusesti surprinzator de bine imprimate, am Porgy&Bess cu Louis Armstrong si Ela Fitzgerald sau Patricia Kaas - Scene de Vie si suna incredibil...Vinilul meu preferat insa e Barry Manillow - 2 a.m., Paradise Cafe, facut de ARISTA. E deja cam uzat, chiar as mai cumpara odata discul ala...Abia astept sa-mi restructurez camera sa pun din nou la treaba pick-up-up Dual 504 si ampliful Philips AG-9015 cu lampi NOS...eventual si alte amplificatoare ce le construiesc (sper) in vara asta... Link spre comentariu
danzup Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 Bineinteles ca vinilurile se pun !In top chiar !Acum ascult tot de pe caseta magnetica "Best of Janis Joplin " dar nu ma imi mai place ca acum 20 de ani , deh se mai schimba si gusturile.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Bineinteles ca vinilurile se pun !In top chiar !peste 700 de casete cu muzica rock ,cam toate trupele celebre,majoritatea cumparate inainte de 89,cind eream in liceule multumesc si acum prietenilor lui tata(piloti de la Tarom si colegi de servici) Link spre comentariu
carageae Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Casete am si eu, din pacate cam ce se gasea pe piata dupa revolutie, mare parte produse de VIVO, POKER si "firme" din alea fantoma poloneze. Chiar ma gandeam sa le scot la vanzare, nu stiu in ce masura incalca legea dreptului de autor, cand au fost cumparate erau perfect legale...sau cel putin au fost cumparate inainte de 96.Calitatea e asa si asa, depinde de scule si urechi, am facut cateva cadou unui amic pasionat de muzica ce era pe ele, ceva pop din anii 80 si cand am facut mentiunea ca nu suna asa de bine am primit replica:Poate pentru tine, pt. mine sunt ok...poate vor fi si pt. altii...Am si casete trase de mine de pe CD cu casetofonul asta: Kenwood KX-64WDesi nu e super performant, la vremea respectiva eram multumit de el, merge si acum...desi se simte un pic uzura...ce era spectaculos ca reusea sa faca copii de pe caseta pe caseta impecabile, are ceva corectie si amplifica usor inaltele, astfel ca o copie are mai multe inalte ca originalul - si putin zgomot in plus, dar se poate corecta. La testul "orb" numai 2-3 din vreo 20 de muzicieni antrenati au putut deosebi copia de original...si nici aia nu erau 100% siguri :)Totusi formatul asta era incompatibil cu muzica clasica...nici o caseta nu are destula dinamica...insa de exemplu un album cu Mariah Carey facut de mine de pe CD cu DolbyC suna mult mai bine ca originalul pe care il cumparasem pe bani grei - cat de original nu stiu, ca scria "ONLY FOR SALE IN RUMANIA". De ce oare? Eu am cumparat atunci caseta pentru poze si texte, dar am imprumutat CD-ul si am facut alta...se mai gaseau inca casete de 74 de minute...erau ideale pt. copii de pe CD...un BASF de crom care suna bine si azi... Link spre comentariu
Vizitator alexandruchiriac30 Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Eu lucrez intr-un depozit pe stivuitor si mereu ma relaxeaza cand ascult Ela Fitzgerald sau un jazz de calitate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum