rochester21 Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Salutari. Am un proiect in desfasurare, am lipit lemnul folosind aracet, si ma intrebam daca pot folosi acelasi aracet si pe post de grund pentru lemn, in vederea vopsirii. Am facut o proba, pe o bucata de lemn, si am observat ca vopseaua aplicata peste aracet e mai lucioasa, si mai deschisa la culoare decat in varianta aplicata direct peste lemn. De asemeni, aderenta vopselei e foarte buna, iar vopseaua nu reactioneaza cu aracetul in nici un fel. Oricum, m-am gandit sa cer si alte opinii. A incercat cineva pana acum metoda asta? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 6, 2011 Administratori Partajează Postat Iulie 6, 2011 nu cred ca e bun ca se dizolva in apa Link spre comentariu
rochester21 Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 pai bine, da` eu il acopar cu vopsea care nu se dizolva in apa, si in afara de asta nici n-am de gand sa tin obiectul in apa, sau in ploaie Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 6, 2011 Administratori Partajează Postat Iulie 6, 2011 atunci ramane la decizia ta daca il folosesti sau nu Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Nu este bun. Am incercat pe propia piele. Aracetul absoarbe umezeala din mediu si se umfla. In timp duce la cojirea vopselei care pana la urma va pica de pe suprafata lemnoasa.Mai bine incercati cu un strat de ulei de in sau cu un strat de grund.BAFTA! Link spre comentariu
rochester21 Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 cel mai pertinent raspuns de pana acum. va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum