Vizitator LutZzZa Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 BunaAm o intrebare:un regulator automat cu 2 iesiri pe releu paote fi folosite pentru a actiona un motor electric 230Vcafie intr-un sens,fie in celalalt in functie de informatia primita la intrare? Regulatorul automat face parte dintr-o mini-centrala de tratare a aerului.acesta va primi informatiile despre temperatura de la o sonda de temperatura PT100.in functie de valoarea primita de la aceasta, vreau sa-mi actionez motorul electric, care actioneaza o clapeta. Ceea ce vreau eu sa stiu este daca in functie de valoarea primita el poate actiona motorul intr-un sens sau altul, pentru a deschide/inchide clapeta.Sper ca am fost destul de explicit, iar orice idee este binevenita. Link spre comentariu
Mindware Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Exista zeci de tipuri de regulatoare, implementate in mii de feluri....Poti fi te rog mai explicit? :daNu de alta dar mi-am uitat globul de cristal acasa.... Link spre comentariu
Vizitator LutZzZa Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 regulator automat de temperatura DTB4848RR. "RR" de la urma indica tipul iesirii,in cazul asta pe releu. daca ajuta cu ceva pot sa atasez si o fisa tehnica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum