Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Frecventiometru cu atmega8 cod bascom!

Cilibiu

Postări Recomandate

Am citito, am gasit explicati de T0 dar nu gasesc portul!Oricum am configurat T0 si T1 pentru primul frecventmetru si T2 si T3 pentru al doilea, merge foarte bine, dar nu vad care este pinul cu T0, ca pe nici un pin nu apare, dar de functionat comanda functioneaza, eu vroiam sa stiu mai mult informativ, ca sa nu programez acelasi port sa faca altceva, de ex pinul T2 nul conectez la nimik, va ramane in "aer", asa vreau sa ma feresc si de T0.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

10

• nickrvl

3

• nico_2010

3

• godFather89

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Prietene, n-ai inteles nimic!La pag.92 din foaia de catalog gasesti:"The Timer/Counter can be clocked internally, via the prescaler, or asynchronously clocked fromthe TOSC1/2 pins, as detailed later in this section. The asynchronous operation is controlled bythe Asynchronous Status Register (ASSR)."Inainte de a te oferi sa-i inveti pe altii despre cum functioneaza microcontrollerele ar trebui sa inveti tu insuti!!!

Link spre comentariu

Mersi pentru ajutor!

P.S, Eu cred ca nici tu nu sti 100% un MCU si inca inveti si acuma!

Asa nu vad care este problema , iar in topic am zis clar :

OLE ai dreptate si sunt si eu dispus sa ajut pe cei care vor sa invete programarea AVR-urilor (atmel) in cod BASCOM, vreau sa zic ca am invatat multe, acum ajut cu ce ma pricep si eu!

Deci ar trebui sa citesti tot ce scriu mai intai , decat sa faci o afirmatie gresita!

Nici cand vei muri nu vei sti totul despre MCU, nu exista asa ceva, sti proverbul " o viata invatam si tot prosti murim" asta daca lai auzit!

Totusi,respect pentru tine ca mai ajutat !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări