Vizitator Postat Iulie 19, 2011 Partajează Postat Iulie 19, 2011 faceti un cont la www.postimage.org/ la fiecare poza apare show codes apoi se selecteaza din tabelul afisat:Thumbnail for Forums copy to clipboard eu m-am descurcat pana la urma,nu e greu dau exemplu o poza a mea aici am selectat din stanga link-ul cu clic dreapta--copy si apoi pe forum clic dreapta--paste Link spre comentariu
vasilep Postat Iulie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2011 merci , am sa fac un cont si o sa postez si poze dar dupa 15 auguststie cineva cate ceva despre inele de ferita din sursele de calculator pe care sunt bob de iesire, unele sunt galbene cu o fata alba , altele sunt verzui cu albastru? Link spre comentariu
vasilep Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 la trecerile prin zero apar niste supracresteri de tensiune -regim tranzitoriu - cum le ati rezolvat sa le atenuati? Link spre comentariu
vasilep Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 am doua vesti , una buna si una reacea buna: schema e functionala-am sudat azi si cu 2,5 si cu 3,25cea rea : cu unele modificaritoate cele bune Link spre comentariu
Nikk Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Ne puteti spune ce modificari a-ti facut inafara celor din partea de comanda ?Cum a-ti anulat/diminuat supracresterile tranzitorii de tensiune ?Ce IGBT-uri ati folosit si la ce frecventa lucreaza ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 cu putina rabdare poti gasi multe lucruri interesante valvol.qrz.ru/articles/EP-PEMC2000.pdf http://valvol.qrz.ru/articles/EP-PEMC2000.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 le postez pe rand pt ca le gasesc accidental,la diverse intervale de timp http://www.wseas.us/e-library/conferenc ... 98-328.pdf Link spre comentariu
vasilep Postat August 25, 2011 Autor Partajează Postat August 25, 2011 gata cu vacanta -am revenit cu poze Link spre comentariu
cipriyan123 Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 functioneaza schema?ce modificari ati facut la drivere?felicitari.!!!!!!!!!! Link spre comentariu
vasilep Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 topesc un electrod de 2,5 si nici nu se incalzeste radiatorule super-cand se lipeste electrodul(depaseste curentul max de rezonanata) tensiunea scade la 3v si astfel se limiteaza puterea debitata fara riscul de a arde igbt urilecand se lipeste electrodul la Telwin am o strangere de inima ca se ard tranzistorii-in schmb la asta nu mi e frica mai ales c am dublat igbt urile Link spre comentariu
vasilep Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 m a intrebat cineva mai sus care este f de rezonantala mine a iesit 34,3khz si este dependenta de fiecare element din puntea de rezonantaam folosit 12 c wima la 1000v cc iar miezul pt inductanta recuperat din tv -fara o dotare min +un osciloscop, o rez de sarcina de 0.1-1 ohmi/3000w si vointa nu va recomand sa va apucati de treabasucces Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum