bolek Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 (editat) Saru'mana Amudsen ! N-as (mai) fi avut rabdarea necesara, dupa ultimele luni de ... chestii ne-electronice. Si...ca tot veni vorba de deviceul din topic: A Mai Construit Cineva Vreunul ? Daca Da: Mai functioneaza? Vestea proasta e ca ... s-au mai sinucis 2 tranzistoare de putere, si ce e cel mai enervant de-abia acum vine : Nu S-a Ars Niciodata Prin Supraincalzire (carcasa neagra , lucru in soare pe acoperis, ore in sir, erau 30 de grade la umbra) sau prin Alimentare necorespunzatoare (nici cu 170v la priza, nici cu 250v, nici cu prelungitor de zeci de metri ) sau orice alte motive externe pe care le pot imagina...ci doar in gol ! ...doar prin Crossconduction...care apare cand se aliniaza nasol planetele si fac sa apara niste spike-uri in decursul dead-time-ului, deajuns de mari sa deschida ambele switch-uri. Le-am vazut abia recent pe un osciloscop (mai smecher decat chinezu meu) cu intrarile complet izolate galvanic. As banui ca sunt probleme cauzate de dv/dt, si se duc in grila prin capacitatea miller...Ca doar e rezonant, si n-are nevoie de snubbere , nu-i asa? Impusca-l-as pe autor, ce convingator a scris chestia asta... Si ghici ce solutie este cea mai buna pt asta: Tot "resourile" alea 4 de pe cele 4 secundare de la traful driver, care consuma multi watti permanent, implicit reduc si energia spike-urilor nedorite... Morala pentru viitorii aventurieri , dornici de invertor de sudura rezonant: Nu incepeti cu schema de comanda de mai sus! Sorry ... In rezumat, cum as judeca acum, daca as incepe un asemenea proiect : De la arcul electric , se intorc de pe iesire pana in traful de putere, diferite semnale parazite (puternice) cauzate de autoinductie;mi se pare putin plauzibil sa le poti filtra pe toate. Deci vor ajunge in primar unde sunt tranzistoarele. si poate cauza deschiderea nedorita a switch-urilor. Semipuntea se distruge sigur prin crossconduction. Puntea intreaga se distruge de 2 ori mai probabil prin acelasi fenomen, fiind 2 semipunti. Softswitching-ul nu se intampla chiar cu orice fel de sarcina aplicata la iesire, pt ca inductanta totala vazuta din primarului trafului nu ramane aceeasi si deci nu mai rezoneaza. Deci ai dezavantajele unui fullbridge, fara sa ai si schema de comanda (substantial mai complicata) pe care o are un fullbridge rezonant care se respecta, cu monitorizare de faza a curentilor, cu shunt pe iesire, etc... Am sa postez mai jos 2 scheme de fullbridge de fabrica, in caz ca cineva se mai risca totusi... ASEA 160 http://postimg.org/image/7chf5fm4t/ si ZX7200 http://postimg.org/image/y11ocqxn7/ Editat Mai 21, 2015 de bolek Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 (editat) Am pus mai la inceput un PDF cu inv rezonant. Parca mai am gasit o schema si tot LCC era. Cum ai spus, nu este pe forum un inginer in domeniu, asa ca poate invatam ceva din arderile de tranzistori. Dar cine sa incerce un LCC ? Si nu stiu daca m-as incumeta la unul de putere mica, rezultatele sant valabile pt puteri mari. Ma pregatesc pt pensionare anticipata, dar teama mi-e ca nu o sa mai am puterea sa fac astfel de teste, desi un invertor de sudura ar cam fi un frumos final de activitate. http://www.valvolodin.narod.ru/articles/EP-PEMC2000.pdf Editat Mai 21, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
daniel_88 Postat Mai 21, 2015 Partajează Postat Mai 21, 2015 Saru'mana Amudsen ! N-as (mai) fi avut rabdarea necesara, dupa ultimele luni de ... chestii ne-electronice. Si...ca tot veni vorba de deviceul din topic: A Mai Construit Cineva Vreunul ? Daca Da: Mai functioneaza? Vestea proasta e ca ... s-au mai sinucis 2 tranzistoare de putere, si ce e cel mai enervant de-abia acum vine : Nu S-a Ars Niciodata Prin Supraincalzire (carcasa neagra , lucru in soare pe acoperis, ore in sir, erau 30 de grade la umbra) sau prin Alimentare necorespunzatoare (nici cu 170v la priza, nici cu 250v, nici cu prelungitor de zeci de metri ) sau orice alte motive externe pe care le pot imagina...ci doar in gol ! ...doar prin Crossconduction...care apare cand se aliniaza nasol planetele si fac sa apara niste spike-uri in decursul dead-time-ului, deajuns de mari sa deschida ambele switch-uri. Le-am vazut abia recent pe un osciloscop (mai smecher decat chinezu meu) cu intrarile complet izolate galvanic. As banui ca sunt probleme cauzate de dv/dt, si se duc in grila prin capacitatea miller...Ca doar e rezonant, si n-are nevoie de snubbere , nu-i asa? Impusca-l-as pe autor, ce convingator a scris chestia asta... Si ghici ce solutie este cea mai buna pt asta: Tot "resourile" alea 4 de pe cele 4 secundare de la traful driver, care consuma multi watti permanent, implicit reduc si energia spike-urilor nedorite... Morala pentru viitorii aventurieri , dornici de invertor de sudura rezonant: Nu incepeti cu schema de comanda de mai sus! Sorry ... In rezumat, cum as judeca acum, daca as incepe un asemenea proiect : De la arcul electric , se intorc de pe iesire pana in traful de putere, diferite semnale parazite (puternice) cauzate de autoinductie;mi se pare putin plauzibil sa le poti filtra pe toate. Deci vor ajunge in primar unde sunt tranzistoarele. si poate cauza deschiderea nedorita a switch-urilor. Semipuntea se distruge sigur prin crossconduction. Puntea intreaga se distruge de 2 ori mai probabil prin acelasi fenomen, fiind 2 semipunti. Softswitching-ul nu se intampla chiar cu orice fel de sarcina aplicata la iesire, pt ca inductanta totala vazuta din primarului trafului nu ramane aceeasi si deci nu mai rezoneaza. Deci ai dezavantajele unui fullbridge, fara sa ai si schema de comanda (substantial mai complicata) pe care o are un fullbridge rezonant care se respecta, cu monitorizare de faza a curentilor, cu shunt pe iesire, etc... Am sa postez mai jos 2 scheme de fullbridge de fabrica, in caz ca cineva se mai risca totusi... ASEA 160 http://postimg.org/image/7chf5fm4t/ si ZX7200 http://postimg.org/image/y11ocqxn7/ Eu unul m-as risca sa incerc una din scheme,dar e mult de discutat pe marginea lor,multe necunoscute,cum ar fi frecventa la care lucreaza,timp mort,si in una scheme apare si un transformator de curent,ale carui date raman invaluite in mister . Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 (editat) Pai datele pentru transformatorul de curent nu e nici un mister, dupa ce am studiat in stele (in vino veritas),au dat urmatoarele rezultate - inel ferita, 50 spire 0,5, zenner de 8v. Presupun ca, comparatorul verifica tensiunea de 5v, cand o depaseste, reduce pwm. Etalonarea ma gandeam sa o fac prin experiment, facand o curba de etalonare f(i)=u ies. Dar citind cele mai sus prezentate, mai sap. reedit> Vad ca pana si invertoarele rezonante au snubbere... deci. re.reedit> Din cate am citit si ZX7200 pocneste in gol, cauza fiind autooscilatiile op ampurilor, cat despre ASEA 160, are un pic cu un cod sursa necunoscut, deci, revenim. Editat Mai 22, 2015 de amudsen Link spre comentariu
bolek Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Schema initiala a rusului continea si o reactie de curent cu traf (pagina 7), apoi a modificat si a pus un senzor Hall SS495 infipt intr-un inel de ferita in prealabil taiat cu intrefier(schema de la pagina 21 din prima carte) . Numai ca oamenii doritori de simplificare au eliminat din schema partea aia, avea un AO de-al lor 140UD708 care ducea la pinul 9 al controllerului. Prima carte insa nu a tradus-o nimeni si drept urmare nici explicatiile , de ce si cum anume se face, nu au mai ajuns la doritori. Pentru cei care nu le au, ahiva cu ambele carti e aici: http://www.fileshare.ro/e31616781 Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 Cred ca am sa fac un experiment (cand o sa-mi permita timpul) cu schema de la pagina 7 - doar partea de comanda, ce integrate foloseste rusul? 3825 si celalalt? Totusi, cred, ca ar trebui folosite si aici snubere si condensatori de decuplare pentru partea de alimentare. Link spre comentariu
bolek Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 (editat) Cred ca am sa fac un experiment (cand o sa-mi permita timpul) cu schema de la pagina 7 - doar partea de comanda, ce integrate foloseste rusul? 3825 si celalalt? Totusi, cred, ca ar trebui folosite si aici snubere si condensatori de decuplare pentru partea de alimentare. UC3825 si un К561ЛА7 K561LA7 Quad 2-input NAND gates exhivalent CD4011A http://www.tehnari.ru/attachments/f170/78778d1336761563-k561la7.jpg Probabil din text mai rezulta multe lucruri utile dar eu nu m-am descurcat cu tradusul in timp util cand am facut aparatul si nu am mai insistat ulterior din pacate. De asemenea, nu m-a convins nimeni nici pana in ziua de azi ca schema aia e rezonanta si la alte regimuri de lucru in afara de sarcina maxima. Poate de aia nu mi s-a ars niciodata decat la sarcini mici sau deloc. Editat Mai 22, 2015 de bolek 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 http://www.coretech.com.ua/docs/_electronic_welder_with_high-freq_res_inverter.pdf Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 22, 2015 Partajează Postat Mai 22, 2015 La cat e de aproape si neecranat traful driver, nu ma mira ca la un peak tensiune in gol (mai ales ca vad pe partea de alimentare nu se afla bobina de filtraj) sa apara crossconduction. Cred ca ar trebui tratata problema ca in rf, ecranat traful si legaturi prin cablu ecranat, bobina driver la fel ecranata. Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 27, 2015 Partajează Postat Mai 27, 2015 Ce spuneti, ar fi ok pentru tl494 cu doua trafuri driver dupa modelul de la ASEA160? Link spre comentariu
bolek Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 ...si mai departe, dupa transformatoare, ce pui intre secundare si grile? Vezi ca nici chinezii nu au scapat de "resourile" puse in paralel pe grila-sursa : daca te uiti unde zic eu, sunt 2 de 200ohmi in paralel pe GS, iar in serie spre traful driver una de 100ohmi.Mie unu imi sugereaza ca ca au folosit rezistoare de aceeasi putere peste tot, si pe GS le trebuia ceva de putere dubla - banuiesc ca ei nu lucreaza ca noi cu piese recuperate si nu ar fi avut inca una tot de 100R. Zic eu. PS . Aparatul meu a fost parcat pe raft la "FAIL" pt piese, si mi-am cumparat un traf clasic chinezesc. Asta e, imi recunosc limitele, atata m-a dus capul, si bugetul si timpul...pt ca eu chiar platesc piesele alea...nu am de unde sa le ...gasesc... Deci orice comentarii despre el sunt din amintiri. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Cred ca am sa fac un experiment (cand o sa-mi permita timpul) cu schema de la pagina 7 - doar partea de comanda, ce integrate foloseste rusul? 3825 si celalalt? Totusi, cred, ca ar trebui folosite si aici snubere si condensatori de decuplare pentru partea de alimentare. Si ce convins era rusul ca snuberele nu sunt necesare .Cred ca nici el nu a testat aparatul pe termen lung ...Pacat,la cum era prezentat aparatul rezonant,prin simplitate si eficienta,ma gandeam sa renunt la hard switching,de altfel nu vad motivul de ce toate aparatele din comert folosesc hard switching (forward topology) si nu rezonant . Link spre comentariu
amudsen Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Totusi, daca ne uitam la partea de comanda si drivere, se folosesc doua trafuri driver, presupun ca sunt necesare pentru a evita un crossconduction accidental daca infasurarile din driver ar fi pe acelasi miez. In mod cert, "resourile" au partea lor de filtrare si atenuare, "spike-urile" accidentale sa nu aiba aceeasi putere in comanda igbt. Deocamdata bibilesc cablajul partii de comanda cu tl494, care in mod cert va trebui pusa intr-o cutie de tabla (si ASEA are ecranat modulul), iar dupa ce am sa gasesc niste ferite ok, am sa fac si partea de drivere.......... dar dureaza (stiti voi, timp, bani). Link spre comentariu
daniel_88 Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Cred ca si trafurile driver ar trebui ecranate,buna ideea ecranarii cablajului...ma gandeam ca si firele ce pleaca de la trafuri ar trebui facute cu fire torsadate si infasurate cu folie de aluminiu cum intalnim in cablurile UTP... Link spre comentariu
vasilep Postat Mai 8, 2016 Autor Partajează Postat Mai 8, 2016 (editat) e suficient ca firele sa fie torsadate Editat Mai 8, 2016 de vasilep Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum