lus Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 salut,a reusit cineva sa reseteze aceasta eroare f26 la un whirpool cu al6lea simt,as vrea sa-i rescriu mem dar nu gasesc un dump,dac are cineva rog sa posteze ,multumesc Link spre comentariu
lus Postat Iulie 10, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2011 macar sa ma corecteze cineva ,,whirlpool,, Link spre comentariu
cosmos Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Eroarea f12(vezi manual atasat) se refera la rezistenta de incalzire a apei. Sa inteleg ca ai rezolvat problema si tot arata aceasta eroare? Link spre comentariu
lus Postat Iulie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2011 f26 a aparut in urma unui soc de curent,pompa de evacuare si circuitul de comanda am reusit sa le verific,sunt ok.mi-ar trebui un dump,altfel nu pot sterge eroarea Link spre comentariu
lus Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 problema rezolvata ,reseturi peste reseturi Link spre comentariu
Vizitator gg74 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 problema rezolvata ,reseturi peste reseturiCe anume ai resetat? Link spre comentariu
lus Postat Noiembrie 6, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 am incercat cateva variante spuse de un prieten,care a fost varianta corecta nici eu nu stiu,cei de la whirlpool ar fi trebuit sa stie,dar ei schimba modulul.. Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Ar fi bine sa nu va mai apara F26 , cu resetarile nu se rezolva . Daca ati verificat pompa de evacuare,verificati si furtunul de evacuare sa nu fie infundat cu ceva ( eu am gasit o bacnuta de 1 leu rupta pe jumatate in furtun). De asemenea verificati furtunul de la cuva la presostat sa nu fie infundat, conexiunile spre modul. Link spre comentariu
lus Postat Februarie 21, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2014 functioneaza si acum,din 2011 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum