Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru Digital DT9208A

DiCK

Postări Recomandate

Salutare,Am un multimetru DT9208a defect. Nu cred ca are o defectiune prea mare, dar este foarte enervanta: buzerul suna continuu. Pare sa masoare corect, oricum la ce il folosesc eu nu imi trebuie o precizie prea mare numai ca buzerul suna de nu se mai opreste. A mai intalnit cineva o astfel de problema? Daca aveti vreo idee, sunt deschis orcarei sugestii.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DiCK

3

• mircea888

2

• Spitfire

1

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Salutare,Am un multimetru DT9208a defect. Nu cred ca are o defectiune prea mare, dar este foarte enervanta: buzerul suna continuu. Pare sa masoare corect, oricum la ce il folosesc eu nu imi trebuie o precizie prea mare numai ca buzerul suna de nu se mai opreste. A mai intalnit cineva o astfel de problema? Daca aveti vreo idee, sunt deschis orcarei sugestii.Multumesc anticipat.

Am avut aceeasi problema la DT9205, el masura corect dar buzzerul mergea continuu. Am desfacut aparatul si am scos buzzerul de tot, este prins cu doua fire pe care le tai usor.
Link spre comentariu

:ras: Super tare, la asta nu ma gandisem, daca nu reusesc sa il repar asa voi proceda si eu :freaza: Mercic pentru raply.

Nu prea ai ce repara la el, incearca sa te uiti sa vezi de unde vin conexiunile la buzzer, poate e controlat de vreun tranzistor si ai noroc sa fie ala strapuns (asta ar explica de ce suna tot timpul).Eu cand l-am desfacut tin minte ca am ajuns la concluzia ca nu prea ai ce repara la el daca nu merge
Link spre comentariu

Am rezolvat.... dupa 2 zile de mesterit la el am vzut ca erea un traseu impuscat. Am refacut traseul si acum merge normal.Multumesc pentru sfaturi,A D I

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator valy87

am si eu un astfel de multimetru dar al meu e si mai rau: de exemplu daca il pun sa masor V DC normal ar fi sa imi arate pe display 0000 dar imi oscileaza incontinuu: cand e 0000, cand e 1 cand -1 cand 500 etc... la fel face si daca il pun sa masoare amperajul, temperatura etc doar pe masurarea rezistentei ramane fix la 1..dar daca incerc sa masor vre-o rezistenta nu se misca de la 1....imi spune cineva ce poate sa aibe? bateria e buna, nu e descarcata

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

SalutPoseda cineva un DT 9208A cu defect electronic irecuperabil DAR mecanica funcțională? Sunt interesat! De fapt doar ghidajul de selectare cu bile (4 șuruburi de fixare)! Mulțumesc anticipat!

Link spre comentariu

Pune o poza cu ce ai acolo,pt ca au fost cel putin 3 variante constructive cu mici diferente intre ele(cel putin atatea am vazut eu...posibil sa nu le fi vazut pe toate).

Cred ca am cate ceva defecte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări