Cilibiu Postat August 7, 2012 Autor Partajează Postat August 7, 2012 Saculeti sunt acele plicuri care gasesti prin papuci? sau diverse produse?Am asa ceva la depozitarea componentelor electronice, deci as putea sa fac rost.Am terminat PCB-ul de facut pe calculator, astazi pote am timp de el. O sa revin cu poze cu PCB-ul real si cel facut pe calculator asta cand e gata cel fizic. Link spre comentariu
Cilibiu Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Revin cu ceva poze. Sper ca sambata am timp sa bag cablajul la clorura si sa montez cate ceva pe el.Am gasit saculeti cu silicagel noi, am luat 2 maricei, sper sa fi indeajuns.Cablajul este facut in CIdess (manual) dual layer si in realitate la fel de "manual" folosind MARKER edding. Link spre comentariu
Cilibiu Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Revin cu inca o poza a display-ului si a MCU-ului. Link spre comentariu
Stefan Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 woow cata rabdare ai avut sa faci cablajul ala, nu prea am prins vremurile cu realizarea manuala a cablajelor. Felicitari si spor la proiect!cat ai dat pe LCD? Link spre comentariu
Cilibiu Postat August 15, 2012 Autor Partajează Postat August 15, 2012 Pe LCD 220 lei fara TVA, cu TVA parca vreo 270 lei.Mersi de urari. Link spre comentariu
iulian2010 Postat August 18, 2012 Partajează Postat August 18, 2012 Felicitari!Ai depus multa munca dar se merita. A iesit un proiect frumos. Link spre comentariu
Cilibiu Postat August 19, 2012 Autor Partajează Postat August 19, 2012 Am corodat cablajul dar am ceva trasee intrerupte (cele subtiri) ma cam asteptam ca, cu markerul nu iese ca metoda foto. O sa le fac cu litza unde e intrerupt, revin cu poze cu cablajul cositorit si traseele facute, asta sa sper ca pe maine, poate maine am timp sa plantez si ceva componente.O Duminica placuta. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Am revenit cu noutati.Poze mai jos.Mai am de pus fire si ceva teste fara LCD si MCU, dupa care pun MCU si LCD sa vad ce a iesit.Revin cu poze cand fac teste cu LCD-ul. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Am revenit si cu primul video al acestui bord, inca nu este finit. Mai am de pus iconita de la peco, si de shimbat screenul atunci cand se opreste. http://www.youtube.com/watch?v=W3HxkIib5pA&list=FL9PNy8O_jUsCsDevF_9gXzQ&feature=mh_lolz Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 foarte frumosbanuiesc ca ledurile colorate de pe margine sunt martorii uzuali de pe un bord moto (neutral, high beam, oil, side stand etc) si nu vreun joc de lumini precum aveau casetofoanele portabile ale anilor '90 in jurul difuzorului un semn de intrebare s-ar ridica asupra rezistentei lcd-ului la caldura puternica din vara, cand lasi mobra in soare mai multe ore....e drept ca exista mobre moderne cu display pe bord, dar ma gandesc ca sunt ceva comanda speciala...tine-o tot asa, ca parca ma bate si pe mine un gand (nu asa de pretentios totusi) si o sa te claxonez...PSdoar ca observatie, nu ca ar fi ceva gresit: din cate am vazut eu, in engleza turometru s-ar traduce prin "tachometer". asa cum e pe display nu prea am intalnit Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Da este drept. ledurile sunt martori .Stanga , dreapta, faza lunga ,scurta.....ulei,bat....etc.In documentatia LCD'ului zice ca rezista fara nici o problema pana la 150 grade.Nu stiu la ce temperatura poate ajunge vara in soare, dar banuiesc ca nu depaseste. Da este foarte corect ce zici cu traducerea turometrului, nu am folosit din cauza ca este prea stintific, mie imi da de inteles, senzor turatie,encoder...., daca pun "TUROMETER" care defapt este a doua traducere a turometrului, pare mai cunoscut pentu multi care nu stiu engleza. Am incercat sa folosesc limbaj englez cat mai pe intelesul ROMANULUI.O sa revin saptamana asta (sper) cu poze cu montajul finalizat plus inca un video cu el. Link spre comentariu
Liviu M Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 daca pun "TUROMETER" care defapt este a doua traducere a turometrului,In dictionarul meu nu exista cuvantul turometer. Nici macar merriam-webster nu-l stie.Daca tot vrei sa sune romaneste, scrie direct in romana - TUROMETRU si ai scapat de batai de cap. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Am vrut sa zic ca AM PUS "TUROMETER"Poate nul stie MARRIAM dar il stie GOGU!Poza mai jos de unde mam inspirat. :daL.E Nu vreau sa scriu in romana pe el, poate il vor face si alti si ENGLEZA este de baza in toate tarile. Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Frumoasa realizare,am ramas masca cand am vazut ca un proiect asa de amplu a fost trasat manual cu smoala felicitari inca odata si sper ca acum va arata RS mult mai frumos cu bord digital Link spre comentariu
Cilibiu Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Nu am trasat cu zmoala, am folosit marker, dar oricum este ultimul proiect care lam mai facut "manual".Urmatoarele vor fi metoda FOTO.Mersi de apreciere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum