Vizitator neculea corneliu Postat Decembrie 15, 2005 Partajează Postat Decembrie 15, 2005 stie cineva caracteristicile de constructie a unei boxe monitor pentru inregistrari,in genul celor de la behringer.am auzit o pereche la cineva acasa si m-am hotarat ca tre sa am sa am si eu una.doar partea de boxa ca amplificatorul nu e mare branza. Link spre comentariu
Vizitator Alexander666 Postat Decembrie 26, 2005 Partajează Postat Decembrie 26, 2005 un monitor are raspunsul cat mai plat pe toata gama de frecvente.iti recomand sa cumperi unele gata facute. cei de la m-audio fac lucruri bune si la preturi rezonabile.e foarte greu de realizat Link spre comentariu
DorinD Postat Decembrie 26, 2005 Partajează Postat Decembrie 26, 2005 iti recomand sa cumperi unele gata facute. cei de la m-audio fac lucruri bune si la preturi rezonabile.Parerea mea este ca monitoarele M-Audio chiar sunt pocnitori daca le compari chiar si cu Alesis sau Behringer. Si nici chiar ieftine nu sint. Link spre comentariu
Vizitator Alexander666 Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 asa este dar daca le facem noi nu crezi ca or sa fie si mai pocnitori? Link spre comentariu
DorinD Postat Ianuarie 3, 2006 Partajează Postat Ianuarie 3, 2006 Decat M-Audio mai bine pocnitorile astea: http://www.behringer.com/MS40/index.cfm?lang=ENG Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum