Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Apa este o forta,trebuie folosita

Vizitator Zermat

Postări Recomandate

Vizitator Zermat

Buna,ma numesc vasy si ma intereseaza sa cumpar un generator de curent de pina la 10 kw(daca are mai mult np),fara motor .Doresc sa-l montez pe apa.Daca cineva are sau stie pe cineva care este dispus sa vinda ,va astept pe acest site ,sau un apel la tel 0722195033

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• Ticu

2

• Badman

1

• riderinblack

1

Top autori în acest subiect

Nu neglijati turbina, care in conditiile concrete de debit si viteza a apei va va oferi o anumita turatie si cuplu. Dupa aceea ati sti mai bine puterea si turatia generatorului.

Link spre comentariu
  • Administratori

daca puneai si un titlu corespunzator la topic poate era o treabaeu am intrat in topicul tau pentru ca am crezut ca scre careva despre apa sfintita si trifoiul cu 4 foi :39

Link spre comentariu

Se pare ca oficial nu e permisa constructia de amenajari si instalatii hidroelectrice fara o gramada de avize, documentatie, aprobari de la institutiile statului etc.

Link spre comentariu

Se pare ca oficial nu e permisa constructia de amenajari si instalatii hidroelectrice fara o gramada de avize, documentatie, aprobari de la institutiile statului etc.

Oficial nici sa mori nu ai voie, ca nu mai platesti taxele :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări