Vizitator Zermat Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Buna,ma numesc vasy si ma intereseaza sa cumpar un generator de curent de pina la 10 kw(daca are mai mult np),fara motor .Doresc sa-l montez pe apa.Daca cineva are sau stie pe cineva care este dispus sa vinda ,va astept pe acest site ,sau un apel la tel 0722195033 Link spre comentariu
Ticu Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Nu neglijati turbina, care in conditiile concrete de debit si viteza a apei va va oferi o anumita turatie si cuplu. Dupa aceea ati sti mai bine puterea si turatia generatorului. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 5, 2011 Administratori Partajează Postat Iulie 5, 2011 daca puneai si un titlu corespunzator la topic poate era o treabaeu am intrat in topicul tau pentru ca am crezut ca scre careva despre apa sfintita si trifoiul cu 4 foi Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Initial am crezut ca iarasi au venit chinezii cu spamul Link spre comentariu
Ticu Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Se pare ca oficial nu e permisa constructia de amenajari si instalatii hidroelectrice fara o gramada de avize, documentatie, aprobari de la institutiile statului etc. Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Da,exact asta a povestit aici,mai demult,cineva care a incercat asa ceva Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 11, 2011 Partajează Postat Iulie 11, 2011 Se pare ca oficial nu e permisa constructia de amenajari si instalatii hidroelectrice fara o gramada de avize, documentatie, aprobari de la institutiile statului etc.Oficial nici sa mori nu ai voie, ca nu mai platesti taxele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum