obywan Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Am la un televizor AIWA VXD 2120K cu video incorporat transformatorul de linii ars. Transformatorul original este un samsung FQI 21B002 model 3221012A la care pe pagina de la HR am gasit ca echivalent HR8022. Problema mea este ca nu am gasit nicaieri un asemenea transformator si de aceea am cerut ajutor pe forum. Daca stie cineva un echivalent la acest transformator si de unde se poate procura rog sa-mi raspunda la acest mesaj. Din cautarea pe forum am gasit un mesaj de prin 2007 care ma trimitea la http://www.reclama/ dar nici acolo nu mai exista. Mentionez ca nu stiu ce sasiu este deoarece nu am ajuns personal la televizor. Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 La Pancota ai incercat ?AIWA VXD2120K combi Orion chassis, deck OVD-7 OEC0085B Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Ar merge : FBT40660,dar si asta are un pret..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum