Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se lipesc piesele

ratza

Postări Recomandate

Deci lipiturile se pot curata linistit cu acetona sau alcool izopropilic (mai preferat de mine) atata timp cat nu este ingerezi, nu abuzezi de ambientul in care il folosesti si nu este perioada indelungata (ma refer de la 2-3 ore) in ambient cu o concentratie mare de vapori....

15513lc.jpg

Link spre comentariu

Eu m-am referit strict la izopropilic si derivatii lui...acum ca exista si alte variante, asta e o alta poveste! am zis despre izopropilic din cauza ca multi sunt sceptici in utilizarea lui din cauza vaporilor si toxicitatii lui!!!

Fiecare foloseste ce-i place lui, important ceste ca lipitura sa nu ramana plina de flux/sacaz sau alte mizerii....hai sa zicem, putina murdarie poate mai ramane....dar sa nu ramana exagerat cum sa arata in fotografiile atasate!

Editat de Ionut Remus
Link spre comentariu

...am zis despre izopropilic din cauza ca multi sunt sceptici in utilizarea lui din cauza vaporilor si toxicitatii lui!!!

Nu sunt chimist dar cred ca nitrodiluantul e mai toxic decat alcoolul izopropilic ( ma refer strict la vapori ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări