Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot identifica acest trafo SMPS

maxente

Postări Recomandate

Vizitator smilex

aici se vede limita americanilor

:aplauze Cam subtil, dar superba ironia.Exista ceva adevar in asta, puterea depinde de inductia maxima admisa, care la materialele mai vechi nu se ridica la nivelul celor prezente. La acea marime un 3C90 ar scoate 1kW la 50kHz, sau un 3F3 poate si mai bine la 100kHz, dar cine poate cunoaste caracteristicile materialului respectiv? Poate admite un 0,1T la 30kHz si atunci?... Cred ca e multumitor speranta unui 400W (si alegerea unui B aferent).Miezul nu are intrefier.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maxente

7

• Ciprian Alexandrescu

4

• moro

2

Seamana cu asta, sanse mar sa fie un E56, dimensiunile de genul asta sunt standardizate.Uite aici http://www.ferroxcube.com/prod/assets/e562419.pdfPuterea o poti scoate in functie de frecventa si de "Product Area", practic cu miezul lucrand la 100khz poti scoate undeva la 1000-1500W, singura necunoscuta acolo este tipul de material, incearca sa scoti un 500w sa vezi ce iasa

Moro cred ca ai dreptate se pare ca dimensiunile trafului meu sunt cam la fel cu cele din pdf-ul dat de tineMaterialul din care e facuta ferita asta nu mai stiu cert e ca o sa imi string piesele necesareca vreau neaparat sa o fac daca tot am traful asta si daca as trage pina in 800w din el eu zic ca ar fi mai mult decat suficientNu sunt prea sigur ce fel de schema sa fac (ma gandeam la cea din prima pagina postata de mine) daca ma puteti ajuta cu vreo schema nu prea stufoasa cu PCB pe o singura parte si cu o protectie la scurt ar fi perfect oricum eu o sa mai caut pe forumuri Va multumesc mult pentru raspunsuri
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări