Vizitator smilex Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 aici se vede limita americanilor Cam subtil, dar superba ironia.Exista ceva adevar in asta, puterea depinde de inductia maxima admisa, care la materialele mai vechi nu se ridica la nivelul celor prezente. La acea marime un 3C90 ar scoate 1kW la 50kHz, sau un 3F3 poate si mai bine la 100kHz, dar cine poate cunoaste caracteristicile materialului respectiv? Poate admite un 0,1T la 30kHz si atunci?... Cred ca e multumitor speranta unui 400W (si alegerea unui B aferent).Miezul nu are intrefier. Link spre comentariu
moro Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 la 30-50khz ai putea merge usor si cu 0.25 - 0.3 tesla. Eu la 100 khz merg cu 0.1 pe 3C90 si 0.16 pe 3F3 si nu am disipatie mare in miez Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 9, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2011 Seamana cu asta, sanse mar sa fie un E56, dimensiunile de genul asta sunt standardizate.Uite aici http://www.ferroxcube.com/prod/assets/e562419.pdfPuterea o poti scoate in functie de frecventa si de "Product Area", practic cu miezul lucrand la 100khz poti scoate undeva la 1000-1500W, singura necunoscuta acolo este tipul de material, incearca sa scoti un 500w sa vezi ce iasaMoro cred ca ai dreptate se pare ca dimensiunile trafului meu sunt cam la fel cu cele din pdf-ul dat de tineMaterialul din care e facuta ferita asta nu mai stiu cert e ca o sa imi string piesele necesareca vreau neaparat sa o fac daca tot am traful asta si daca as trage pina in 800w din el eu zic ca ar fi mai mult decat suficientNu sunt prea sigur ce fel de schema sa fac (ma gandeam la cea din prima pagina postata de mine) daca ma puteti ajuta cu vreo schema nu prea stufoasa cu PCB pe o singura parte si cu o protectie la scurt ar fi perfect oricum eu o sa mai caut pe forumuri Va multumesc mult pentru raspunsuri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum