Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Joc la freza KRESS

djgabryel

Postări Recomandate

Buna seara,Am si eu o problema, sper minora, cu o freza kress FM6990E in sensul ca are joc destul de maricel pentru ce imi trebuie mie.Folosesc freza pe un cnc cu care gravez placi de aluminiu. Am lucrat cu freza de 0.6mm si imi iese linia de 0.8mm - 0.85mm si in plus nici nu iese linia prea dreasta si imi ramane aluminiu pe marginea gravurii.Nu cred ca m-am exprimat bine cand am spus joc dar daca te uiti la freza si rotesti usor de ea se vede ca nu se invarte foarte drept.In speranta ca ati inteles despre ce e vorba v-as ruga sa imi dati o solutie pentru problema asta.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djgabryel

4

• Badman

3

Top autori în acest subiect

Nici un raspuns... :jytuiyu Ma gandeam sa incep prin a schimba penseta in care se prinde frez asi piulita.Daca nu merge nici asa cred ca o sa schimb rulmentii si daca nici asa nu merge, o sa schimb freza :cry: .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Administratori

Naspa, probabil cineva a lovit axul si la stranbat. Am mai vazut meseriasi scotand penseta cu dalta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări