Vizitator Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 M-a rugat un coleg sa-i repar telefonul, un BlackBerry 8820. Are mufa USB rupta, placa de baza e intreaga.1. Se gaseste de cumparat doar mufa?2. Se potriveste orice conector mama USB Mini-B sau trebuie sa caut mufa USB pentru BlackBarry 8820? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Ca si pinout se potriveste , problema ramane prinderea pe placa. Nu mai stiu daca se gaseste de cumparat, dar daca nu gasesti contacteaza-ma si te servesc cu una ok, dar din dezmembrari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Multumesc pentru ajutor, azi ma duc sa cumpar, daca nu gasesc te caut. Pana acum am cautat la magazinele online si am gasit dar cu alt footprint. Intre timp am demontat telefonul si am scos mufa. Ai dreptate, sistemul de prindere e mai ciudat cu 2 pini pentru gauri si 2 pini fara gauri iar nivelul cablajului e undeva la jumatatea mufei. Am pus niste poze ca sa se inteleaga ce zic. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 15, 2011 Partajează Postat Iulie 15, 2011 Intre timp am cautat conector. Peste tot au aceleasi 2 modele care nu se potrivesc. Sistemul de prindere e diferit, mufa originala e incastrata in cablaj, cele cumparate sunt la suprafata lui Si o vedere de sus in care se vad terminalele, mufa originala e mai scurta Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Cred ca ar merge la tine o mufa recuperata de pe o placa de baza de la motorola v3. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Cred ca ar merge la tine o mufa recuperata de pe o placa de baza de la motorola v3.Mai de graba de pe motorola L6. Mufa la v3 este total diferita de ce ai trebuie omului (prinderea pe placa ma refer)Oricum cred ca a rezolvat problema... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum