Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

afisor LCD.

Postări Recomandate

salut. am o mica problema a gasi un datasheet despre UN AFISOR LCD cumparat ieri din targul cu vechituri pt 3 ron. am cautat ce scria pe el dar nimic concludent daca a-ti mai lucrat careva cu genu de LCD-uri. va rog sa-mi spune-ti si mie cum functioneaza sau ce ar trebui sca scriu pe google sa gasesc ceeea ce imi trebuie o sa atasez o poza va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabrielmrc

2

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai el functioneaza daca un procesor,controler ,ceva i-ar trimite semnale digitale. Sub el nu este niciun cip?Mai aveti acolo locurile unde au fost ceva beculete mici cu filament probabil de 6 sau 9v pt iluminatul extern al panoului probabil!!Pe firul de Vss nu ati incercat sa alimentati cu 1-2 v fata de masa sa vedeti nu apare nimic pe afisaj?

Link spre comentariu

stiu ca el functioneaza cu ajutorul unui microprocesor (pic,etc) vreau sa folosesc intr0un proiect( inlocuiesc alt LCD).si m-ar interesa modul cum trebuie sa comunic cu lcd-ul prin intermediul pic-ului.un pdf alt lcd-ului.nu are nici un led pt iluminare background. oricum ms pt ajutoram alimentat lcd=ul la 3.3v si cand ating terminalele de date ale lcd=ului apar diferite caractere (7 A 9) in principiu ma intereseaza semnificatia pinilor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări