gabrielmrc Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 salut. am o mica problema a gasi un datasheet despre UN AFISOR LCD cumparat ieri din targul cu vechituri pt 3 ron. am cautat ce scria pe el dar nimic concludent daca a-ti mai lucrat careva cu genu de LCD-uri. va rog sa-mi spune-ti si mie cum functioneaza sau ce ar trebui sca scriu pe google sa gasesc ceeea ce imi trebuie o sa atasez o poza va multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Pai el functioneaza daca un procesor,controler ,ceva i-ar trimite semnale digitale. Sub el nu este niciun cip?Mai aveti acolo locurile unde au fost ceva beculete mici cu filament probabil de 6 sau 9v pt iluminatul extern al panoului probabil!!Pe firul de Vss nu ati incercat sa alimentati cu 1-2 v fata de masa sa vedeti nu apare nimic pe afisaj? Link spre comentariu
gabrielmrc Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 stiu ca el functioneaza cu ajutorul unui microprocesor (pic,etc) vreau sa folosesc intr0un proiect( inlocuiesc alt LCD).si m-ar interesa modul cum trebuie sa comunic cu lcd-ul prin intermediul pic-ului.un pdf alt lcd-ului.nu are nici un led pt iluminare background. oricum ms pt ajutoram alimentat lcd=ul la 3.3v si cand ating terminalele de date ale lcd=ului apar diferite caractere (7 A 9) in principiu ma intereseaza semnificatia pinilor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum