Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incompatible version of the RPC stub ?

mitescu

Postări Recomandate

Nu stiu daca am nimerit locul, dar am si eu o intrebare,La tentative de a instala anumite programe PC, primesc un mesaj de eroare care suna astfel: "Incompatible version of the RPC stub."binenteles ca instalarea nu mai continua. Date suplimentare , nu toate "Setup-urile" fac astfel, sistem de operare 98se. Am observat ca frecventa cea mai ridicata, a acestei situatii, se aplica programelor la care, producatorul se "lauda" ca este valabil pentru toate versiunile de Windows.Intrebarea este daca poate cineva sa-mi spuna cine este vinovatul (in afara de mine) ?, cine este cel care "imi da peste mana" ? Eventual niste solutii (dar diferite de "reinstaleaza windows", "pune XP",...etc)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mitescu

2

• i0nutzb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

1) data viitoare să te uiţi mai bine pe forum.. este o rubrică specială pentru PC

2) ai încălcat regulamentul, punând titlul thread-ului foarte vag. prin urmare, ai un warn :drac: în plus, nu trebuie să ne avertizezi că ne pui o întrebare.. suntem pregătiţi în orice moment :joint:

This error may be caused by an incompatible version of a DLL file that was installed on your computer by some other program, a file such as Oleaut32.dll, Olepro32.dll, Asycfilt.dll or Stdole2.tlb.For example, version 3.50 of file Oleaut32.dll is used only by Windows XP. If it is somehow installed on a computer running another operating system it would cause this error due to file versions that are not compatible with each other.

http://www.java.com/en/download/help/rpcstub.xml găseşti şi rezolvarea

Link spre comentariu

Multumesc foarte mult pentru cele doua observatii (dar nu sunt familiarizat ..........Aici e coltul Hardwaristilor si Overclockerilor :)Pentru link .. am mai fost pe acolo , nu rezolva problema, era prea simplu. In continuare Help!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări