mitescu Postat Decembrie 15, 2005 Partajează Postat Decembrie 15, 2005 Nu stiu daca am nimerit locul, dar am si eu o intrebare,La tentative de a instala anumite programe PC, primesc un mesaj de eroare care suna astfel: "Incompatible version of the RPC stub."binenteles ca instalarea nu mai continua. Date suplimentare , nu toate "Setup-urile" fac astfel, sistem de operare 98se. Am observat ca frecventa cea mai ridicata, a acestei situatii, se aplica programelor la care, producatorul se "lauda" ca este valabil pentru toate versiunile de Windows.Intrebarea este daca poate cineva sa-mi spuna cine este vinovatul (in afara de mine) ?, cine este cel care "imi da peste mana" ? Eventual niste solutii (dar diferite de "reinstaleaza windows", "pune XP",...etc) Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 15, 2005 Partajează Postat Decembrie 15, 2005 1) data viitoare să te uiţi mai bine pe forum.. este o rubrică specială pentru PC 2) ai încălcat regulamentul, punând titlul thread-ului foarte vag. prin urmare, ai un warn :drac: în plus, nu trebuie să ne avertizezi că ne pui o întrebare.. suntem pregătiţi în orice moment :joint: This error may be caused by an incompatible version of a DLL file that was installed on your computer by some other program, a file such as Oleaut32.dll, Olepro32.dll, Asycfilt.dll or Stdole2.tlb.For example, version 3.50 of file Oleaut32.dll is used only by Windows XP. If it is somehow installed on a computer running another operating system it would cause this error due to file versions that are not compatible with each other. http://www.java.com/en/download/help/rpcstub.xml găseşti şi rezolvarea Link spre comentariu
mitescu Postat Decembrie 15, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2005 Multumesc foarte mult pentru cele doua observatii (dar nu sunt familiarizat ..........Aici e coltul Hardwaristilor si Overclockerilor :)Pentru link .. am mai fost pe acolo , nu rezolva problema, era prea simplu. In continuare Help! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum