rvrazvan Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Unde pot sa gasesc "diode" cu mercur? Rusesti de preferat. Ma bate gandul sa arunc vreo doua in 6c33-ul meu. Pentru aspect in primul rand. Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Unde pot sa gasesc "diode" cu mercur? Rusesti de preferat. Ma bate gandul sa arunc vreo doua in 6c33-ul meu. Pentru aspect in primul rand.Si eu am cautat,fara succes.Te rog spune-mi daca gasesti si unde.Multumesc Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 si eu sap dupa niste tiratroane, hai sa le zicem triode cu mercur. informatii cam pe aici: http://www.russiantubes.com/tubes.php?r=5 Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 si eu sap dupa niste tiratroane, hai sa le zicem triode cu mercur.informatii cam pe aici:http://www.russiantubes.com/tubes.php?r=5Cum le aducem? Link spre comentariu
RockDok Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 He He! eu deja am cumparat 4 bucati tiritroane tg3-0,1/1,3 nu prea sint bune la ce vreau eu dar la redresare pina la 0.1A cred ca merg bine. Link spre comentariu
rvrazvan Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 eu ma bag la o comanda daca cineva gaseste o sursa. strang putin cureaua si imi fac un stoc mai mare...si pentru viitor. dar sa gasim o sursa Link spre comentariu
klauss00 Postat Iunie 10, 2012 Partajează Postat Iunie 10, 2012 866 se gasesc pe ebay.com preturi destil de ok Link spre comentariu
razvan_3001 Postat Iunie 15, 2012 Partajează Postat Iunie 15, 2012 va pot ajuta eu ( sa vad ce tipuri de tiratroane mai am )cu stima razvan Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum