Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme avarie

Vizitator florin752010

Postări Recomandate

Vizitator florin752010

Salut . Am o Dacia SuperNova si am urmatoarea problema : Vad ca de vre-o 2 zile nu mai functioneaza avaria pe toata partea stanga ( bec semnalizare fata , bec semnalizare spate , bec semnalizare aripa fata ) ; dar numai in anumite conditii :- daca apas butonul de avarie-> merge totul perfect (stanga, dreapta , fata , spate , lateral)- daca semnalizez stanga-> merge bine- daca semnalizez dreapta-> merge bine- atunci cand apas pe telecomanda sa deschid / inchid usile-> se aprinde doar pe dreapta tot , iar pe stanga nici un bec- atunci cand merg marsarier-> se aprinde doar partea dreapta , pe stanga nimic (ma refer la becurile de avarie/semnalizare)M-am uitat eu pe la sigurante , dar degeaba , nu pare niciuna intrerupta. Parerea mea este ca ar fi ceva legat doar de inchiderea centralizata+alarma , din moment ce pe semnalizare si/sau avarie merge bine. Aveti voi alte idei pe unde m-as putea uita ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

2

• alfabit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu ma pricep ...nu stiu unde sa le gasesc. Daca poti fi mai explicit cu mai multe detalii...Ms.

Tu sa fi mai explicit, tu trebuie sa dai mai multe detalii.

Este alarma originala a masinii, din cite stiu eu au fost SuperNova Clima cu echipare alarma din fabrica, o Cobra parca montau ei la uzina

Sau alarma e montata aftermarket ?

Cel mai bine gasesti un electrician bun, sa verifice montarea alarmei, legaturi, fire care pe unde se duc, sa nu fie scurturi, intreruperi, si dupa ce ai verificat toate astea atunci abia sa te legi de modulul electronic al alarmei.

Link spre comentariu
Vizitator vasistaruiala

mergi pe firele care pleaca din alarma si la un moment dat dai de doua diode legate impreuna la un capat si celelalte doua capete dau in firele de la semnalizari.alarma o gasesti cel mai probabil pe sub volan pe undeva...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări