Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce browser folositi?

i0nutzb

Postări Recomandate

De-a lungul timpului am avut IE (bleah, sper sa moara-n chinuri groaznice Bill pt porcaria asta) , dupa care am trecut la Netscape, apoi a fost Opera, care mi-a deschis ochii, iar de anul trecut folosesc Mozilla Firefox.Mozilla este impecabil, si aparent nu are gauri prea multe de securitate, sunt foarte multumit cu el, deocamdata nu-l schimb :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

5

• chetross

2

• Tavi

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

sunt anumite extensii pentru firefox fără de care cred că m-aş urca pe pereţi :Dacestea sunt: DOM inspector (care vine instalat by default) Web developer toolbar (este şi o variantă pentru IE dar...) rendered source chart şi mai nou am descoperit paste and go :d deja [ntz_firefox] merge excelent, iar găurile de securitate din el sunt, să zicem.... neglijabile :drac:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Folosesc Opera, caci permite deschiderea ferestrelor multiple, mouse gestures, ia mai putina memorie decat IE cu acelasi nr. de pagini deschise, are zoom, toolbar pt. search si multe alte facilitati.Sunt destul de multumit, asa ca nu am mai incercat si alte browsere, vad ca altii au ajuns ceva mai departe.

Link spre comentariu

Mozilla 1.7.12Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915

Asta folosesc eu, cu dragonu` cela roshu :smt003 Credeam ca e thunderbird :weedman: bine macar ca stiu acuma :smt003
Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe

Nu stiu ... de cand am net am folosit Mozilla Firefox ultima versiune, mi s-a parut exceptional ... pe urma am vazut adevarata valoare care zacea de 1 an sub nasul meu, se numea Internet Explorer ... faster, much stable bt NOT secure, not secure at all :d, dar avand in vedere faptul ca am net de la RDS, nu prea-mi mai trebe securitate asa mare pe browser plus de asta am SP2 instalat + update la windows facut (de fapt am facut acu 3 zile un update de pe site-ul oficial Microsoft pt windows, ala a fost primul meu update la windows pe care l-am facut in viata mea)

Link spre comentariu

dacă ai net de la rds nu iei spyware&shit? :w00t: :w00t: cea mai tare chestie pe care am auzit-o :w00t: :crazy:evident esti unul dintre cei ce preferă o dacie (că deh, merge bine, o repară oricine , consumă puţin) în locul unui volvo (consumă mai mult, dar mult mai sigur... ) sincer.. prefer să pierd 50Mb ram pt un browser decât pt spyware...prin natura site-urilor pe care intru, nu pot sa intru cu ie.. (nu, nu sunt site-uri xxx :drac: )

Link spre comentariu
Vizitator CrazyMe

Nu, la altceva m-am referit, m-am referit in cazurile in acre ai net dintr-o retea si-ti scaneaza cine vrea din reteaua respectiva, tot transferul de date efectuat intre tine si server ! ca apoi sa-ti ia parola pe Myx.net si evetual sa-ti goleasca creditul ... chestie testata, functionala, care a fost incercata pe mine si la randul meu incercata pe altii si de care te-ar fi aparat mozilla firefox ! ... si da asa e, mozilla firefox e un browser mai bun ca IE ... doar pt faptul ca e mai Secure in unele cazuri ... but that's it.

Link spre comentariu

o sa razi daca iti spun ca rds este si mai vulnerabil la glume d-astea... este o distributie linux destinata auditului retelei si iti gaseste tot din rds, faci sniffing, spoofing, si tot ce mai vrei tu care se termina in ing :w00t:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări