Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce browser folositi?

i0nutzb

Postări Recomandate

Din cilcul "întrebări existenţiale" vă prezint: ce browser folosiţi? vă rog să şi argumentaţi

eu folosesc firefox, un browser excelent, cu foarte multe extensii, destul de secure (îl folosesc de la versiunea 1.0 şi nu am avut niciodată probleme cu spyware sau prostii de genul ăsta, cu toate că intru pe diverse site-uri pentru a... cumpăra diverse programe :drac: ) se găsesc de asemenea o grămadă de teme ce ar putea satisface toate preferinţele vizuale ale utilizatorilor :)

îl puteţi lua fie de la link-ul de mai jos, cu google toolbar preinstalat (în acest fel ajutându-ne)

[ntz_firefox]

fie de la http://www.getfirefox.com

aştept păreri şi discuţii pe această temă.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

5

• chetross

2

• Tavi

1

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

eu netscape 7.2 , banuiec ca are ceva comun cu mozilla , mai are si JavaScript care parca tot softul lornu imi place ca nu pot sa ii dau din el download cu FlashGet , pentru asta folosesc explorer , dar din comoditate , nu am incercat altceva pentru ca m-am obisnuit cu clientul lui de mail si cu el am ramas .. nici eu nu am avut probleme cu spyware , imi blocheaza reclamele, etc ..

Link spre comentariu

si eu tot netscape...m-am obisnuit cu el si asa am ramas, si acum imi e greu sa trec pe altul,;pt ca ar trebui sa o iau de la 0 la setari, sa le invat, etc..plus ca la majoritatea nu am vazut/gasit obtiunea ca atunci cand dau clic pe scrol sa imi deschida link-ul intr-o pagina noua (nu intr-un tab nou)iar cu spyware sau de genul asta nu am avut probleme, + cam am pus sa imi blocheze toate popup-urile, si toate ceva de geul, ca nu am instalat nu stiu ce program sau player, sau ceva,daca vad ca nu imi merge o pagina atunci le caut eu pe net si le downloadez, dar sa nu ma intrebe el daca vreau, ca poate dau din greseala un da unde nu trebuie...

Link spre comentariu

eu folosesc opera cam de 2 an si sunt foarte multumit, n-am reclame, spyware si alte aberatii, m-am obisnuit si cu meniul si cu mouse gestures si imi e foarte comod si ergonomic ( daca pot sa spun asa)

Link spre comentariu

Si eu am trecut pe opera de la firefox. Motive: firefox-ul e foarte destept, dar fara indoiala scris cu picioarele. N-am vazut program care sa consume mai multe resurse decat ala. Opera are on consum de resurse absolut rezonabil, in plus vine cu o gramada de chestii 'built-in' (care ar trebui instalate separat in Firefox).

Link spre comentariu

eu folosesc myIE2 de 4-5 ani http://myie2.yeah.net/

Maxthon Tabbed Browser

Tabbed Browsing Interface

Mouse Gestures

Super Drag&Drop

Privacy Protection

AD Hunter

RSS Reader

IE Extensions Support

External Utility Bar

Skinning

And Much More to Explore

si nu cred ca am sa trec prea curand la altceva :d

Link spre comentariu

Firefox. Cu cateva plug-in-uri, si alte cateva setari dezactivate, sa nu manance resurse inutil... Opera nu a fost compatibil cu toate aplicatiile necesare pe pc.Cu stima,Costel

nu ne zici si la noi ce setari trebuie dezactivate
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări