Vizitator SIG Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 Am ales in ultima vreme sa-mi puna cei de la atelierul foto toate negativele foto pe CD ca sa ma uit pe DVD-ul cuplat cu televizorul.Dar mi-ar placea ca in timp ce ma uit la poze,care se schimba automat la cateva secunde una dupa alta,sa mearga o coloana sonora,o melodie de fundal cum ar veni.Se poate creea un astfel de CD?Merci. Link spre comentariu
FIXVID Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 hmm singura metoda pe care o vad acum e sa faci un filmpractic nici eu nustiu cum se faceformatele video pe care le poate cunoaste un dvd player e mpeg2 si 4poate cu ceva program de editare video sau dvd authoring... sau asa ceva :rolleyes: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 se poate face un slide show cu sunet in format dvd-video cu programul dvdsanta. este destul de simplu de folosit si cu rezultate bune, singura problema a programului este ca nu este free soft!!! :axe: Link spre comentariu
one Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 http://www.spot.ro/categorie.php?idcat=1358 Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 Nu uita ca ai windows movie maker, cu ala poti face exact ceea ce vrei tu. ii bun programu, dar tre sa te inveti un pic pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum