Vizitator alex_spataru80 Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Difuzor : Domotec MS-812 . Am nevoie de ceva ajutor in a construi o incinta adecvata acestui difuzor. Spatiul nu este o problema..asa ca nu vreau nici un compromis in privinta dimensiunii incintei .Nu doresc sa utilizez incintele recomandata de producator din moticve tehnice. (ex. ei recpmanda chiar si un BR ...cu toate ca din calculele mele EBP <50. Mai jos am pus parametrii . Stiu ca este un dif "ciocanos" AUTO..el este in 4 OHMI si nu am mari pretentii . Il voi folosi il casa . Am facut o simulare in WinISD si de acolo reiese ca ar fi bine sa fac o incinta de tip SEALED (etansa) cu volumul de 293 l . Ce parere aveti ?O sa sune bine? Daca imi poate recomanda cineva ce incinta ar merge...sau sa mai faca cineva ceva calucule cu alt soft. Multumesc. Link spre comentariu
ahegyes Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 da, 290 litrii ar fi cutia ideala din calcule, adica teoretic, dar in lumea reala lucrurile stau diferit. Eu zic ca o cutie de 50Litri inchisa e foarte buna, iti da un F3 teoretic de 35Hz, ceea ce in masina coboara sub 30hz, iar in camera undeva la 30hz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum