Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dezasamblare fisier hex de PIC12F629

XAN77

Postări Recomandate

Ma ajuta cineva sa dezasamblez un fisier .hex de PIC12F629 intr-un fisier .asm care sa poata fi asamblat de MPLAB ?Vreau sa incerc sa modific ceva in respectivul soft.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

3

• 10vid

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu e nevoie sa parcurgi si sa modifici nimic, codul e corect asa, orice instructiune de modificare a unui registru (F) isi ia pentru adresarea acelui registru primii 7 biti (0-6) din numele registrului, TMR0 si OPTION_REG au acelasi cod, pot fi inversati oricand, iar bitul 7 e luat in functie de ce bank e setat, asta face diferenta.Dar bineinteles ca nimeni nu o sa se apuce sa scrie OPTION_REG in loc de TMR0, daca el are de lucru cu timer0, pentru inteligibilitate. Dar e permis.

Link spre comentariu

da, asta banuiam si eu, dar eu am de gand sa modific, mai exact sa adaug o functie acelui soft si asta presupune sa reusesc sa-l deslusesc, deci ma incurca un pic scrierile alea anapoda, dar asta e, ma descurc si asa.Macar am pus link catre dezasamblor, sa nu fie topicul chiar degeaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări