Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

frecventmetru cu pic 16f84a, functionare gresita

nonoda

Postări Recomandate

buna seara, am inercat sa construiesc aparatul spre a fi folosit ca ,si scala digitala pentru un receptor ,r252m, schema era a d-lui ik3oil,de pe siteul radioamator.ro, la alimentarea aparatului fara picul montat in soclu se aprindea doar rindul de jos al lcd, mentionez ca am folosit un afisor 2 x16. in loc de 1x16, la scrierea picului folosesc un programator ad-02, si programul ponyprog,eu sint foarte incepator in microcontrolere,asa ca sint in ceata,la scrierea pic-lui ,dupa verificarea scrieri a dat ok, greseli de cablaj nu sint am verificat schema electrica pas cu pas si e ok, acuma chiar nu mai stiu ce sa fac, va rog ,daca cineva care a facut acest aparat,sa-mi dea o idee, un sfat, daca se poate va multumesc :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

1

• nonoda

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu am inteles daca ai facut o proba si cu pic-ul in soclu !fara el in soclu e normal ca afisajul sa afiseze un rand aprins, adica sa afiseze aiurea, nu e initializat de catre nimeni.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări