Vizitator B31AYZ Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 Multumesc. Maine ma apuc de montaj sa vad ce iese . Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 la (-).. tu cand deschizi una sau mai multe usi dai comanda la masa, deci la (-)Am reusit sa montez cat de cat alarma. Nu a mers pe iesirea (-) cum mi-ai spus . Merge doar pe iesirea (+) pentru usi si porbagaj. Pt, capota nu am cu ce sa dau gaura .Trebuie sa jung la tara. Nu am reusit sa reprogramez telecomenzile conform manualului .Am parcusr toti pasii dar degeaba. In manual spune ca amandoua sunt deja programate .E posibil sa fie defecta . Trebuie sa mai fac rost de o telecomanda . Multumesc pentru ajutor. Sper sa fie ok. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 Vezi daca si a doua are baterie. Unele telecomenzi se reprogrameaza prin modificarea unor legaturi pe circuitul din interior. Altele nu se reprogrameaza, doar receptorul este "invatat" cu telecomanda. Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Martie 28, 2006 Partajează Postat Martie 28, 2006 Salut , Te deranjez din nou cu alarma Scorpion Expert . Nu stiu ce am facut dar nu se mai armeaza cu ultima usa in chisa si nici la oprirea motorului dupa ce iesi din masina . In manual spune ca e programabil .Spune cum se intra in modul programare dar nu spune ce faci in continuare , pe ce apesi ? trebuie deschisa o usa ? Id-ul meu e doru.ghita am id-ul tau. Vorbim diseara pe mess .Am reinstalat din nou sistemul si trebuie sa descarc din nou 3 ore .Tel meu e 0722773212 .Da-mi un beep can esti pe net . Multumesc. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 nu am inteles pana acum o chestie.. alarma ta nu are manual de utilizare?acolo scrie clar cum sa programezi... diferitele facilitati.. aia de zici tu sa activeze alarma dupa oprirea motorului si inchiderea usii mi se pare inutila daca nu periculoasa..risti sa stai pe afara, iar daca esti departe de casa sai adublura e si mai nasol... Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 nu am inteles pana acum o chestie.. alarma ta nu are manual de utilizare?acolo scrie clar cum sa programezi... diferitele facilitati.. aia de zici tu sa activeze alarma dupa oprirea motorului si inchiderea usii mi se pare inutila daca nu periculoasa..risti sa stai pe afara, iar daca esti departe de casa sai adublura e si mai nasol...Salut , Are manual dar e foarte pe scurt .Ma interesa mai mult armarea cu ultima usa deschisa .Daca dezarmez si iau ceva din portbagaj , dupa inchiderea porbagajului se arma singura .Iti pun in atas manualul .Poate nu-l inteleg eu . Nu pot decat 3 jpg-uri .Mai pun doua ulterior.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 nu am inteles pana acum o chestie.. alarma ta nu are manual de utilizare?acolo scrie clar cum sa programezi... diferitele facilitati.. aia de zici tu sa activeze alarma dupa oprirea motorului si inchiderea usii mi se pare inutila daca nu periculoasa..risti sa stai pe afara, iar daca esti departe de casa sai adublura e si mai nasol...Salut , Pun restul de 2 jpg. Astept un raspuns .Multumesc. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 pana citesc eu, poate gasesti manualul pe situl http://www.autoelectric.ru/alarm.html Scorpion nu e ..poate iti dai tu seama care seamana, ca eu nu am timp sa le citesc pe toate Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 pana citesc eu, poate gasesti manualul pe situl http://www.autoelectric.ru/alarm.htmlScorpion nu e ..poate iti dai tu seama care seamana, ca eu nu am timp sa le citesc pe toateAm intrat .E in ruseste .Chiar daca-l gasesc nu pot sa-l citesc . Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 nu sunt toate manualele in ruseste :partyman: scrie clar unde-s in engleza, selectezi o firma si apoi apare alta apgina unde apar alalrmele firmei repsective si ..vezi unde scrie in engleza exemplu: http://www.autoelectric.ru/autoalarm/ea ... aster.html Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 nu sunt toate manualele in ruseste :partyman: scrie clar unde-s in engleza, selectezi o firma si apoi apare alta apgina unde apar alalrmele firmei repsective si ..vezi unde scrie in englezaexemplu: http://www.autoelectric.ru/autoalarm/ea ... aster.htmlSalut , Am cautat .Am gasit cega de Scorpion dar in ruseste . Mai caut .Daca reusesti sa citesti manualul , spune-mi .Multumesc. Link spre comentariu
draku Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 daca nu gasesti manualul, incearca sa te inspiri din manualul pt Eaglemaster 5100 alarmele au cam aceleasi "facilitati" si poate se aseamana si la procedurile de programare pe pagina asta gasesti manualul pt Eaglemaster: http://www.digitalworld.ro/prod_prez.ph ... idlink=959 Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Martie 29, 2006 Partajează Postat Martie 29, 2006 daca nu gasesti manualul, incearca sa te inspiri din manualul pt Eaglemaster 5100alarmele au cam aceleasi "facilitati" si poate se aseamana si la procedurile de prgramereAm manualul , e pe forum pus de mine .Nu scrie ce si cum .Am listat manualul Eaglemaster 5100.La fel scrie numai de programarea telecomenzii , in nici un caz despre programarea celorlalte facilitati (armare dupa oprirea motorului si armare cu ultima usa inchisa) . Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 in "manualul" tradus de firma de distribuie alarma nu scrie explicit cum se programeaza anumite functiuni, doar ca s epoate si nu cred ca bat cu ale lu' Eaglemaster..cred ca rezolvarea ar fi asa: dus la Metro si aflat firma d eimporta alarma si contactata pentru trimiterea manualului original in engleza ori sa te duci la o firma d emonteaza larme si sa te rogi de ei sa-ti dea manualul.... ORI cauti pe net... pana s-o gasi cineva sa-ti dea Link spre comentariu
Vizitator B31AYZ Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 Salut , Ok. asa m-am gandit si eu cu firma importatoare .Pe net slabe sanse .Si la manualul de Eaglemaster de pe site-ul rusesc e pe scurt . Nu spune explicit ce si cum .Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum