Cilibiu Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Deci o luam cu inceputul, am un hard SATA iar placa de baza nu are SATA are PATA si USB.Am cautat pe google adaptoare si nu prea ma lasa inima sa dau atatia bani doar pentru un adaptor PCI sau USB!Vreau sa stiu daca este vreo schema simpla de conectare pe PATA, ma gandesc ca intre conexiuni (SATA-PATA) sa vfie ceva inversoare sau multiplixoare, nu stiu cum comunica cele doua ... SATA-PATA!Voi ce ziceti, sau daca stiti vreun adaptor pana in max 50 lei, sincer mai mult numi convine sa dau, mai bine il tin asa in st/by, cum a stat si panaa cum de ceva muulta vreme, HDD este de 150gb SATA2, iar eu pe pc am HDD de 8gb, dar nui problema ca pot salva pe al doilea pc al meu care are mult mai multi gb, dar primul pc va merge non stop si nu vreau sa tin si al 2 pc deschis doar ca sa inregistreze pe HDD sata, este vorba de un "server' si pc meu de uz zilnic!Ce scheme detineti, si daca sunt mai complicate postatile sa vad daca reusesc sa aleg ceva din ele! Link spre comentariu
kodor2001 Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Vreau sa stiu daca este vreo schema simpla de conectare pe PATA, ma gandesc ca intre conexiuni (SATA-PATA) sa vfie ceva inversoare sau multiplixoare, nu stiu cum comunica cele doua ... SATA-PATA!E ceva mai mult de inversoare sau multiplexoare ... Ia aruncati un ochi: http://www.satacables.com/html/sata_to_ide_adapter.htmlDesi depaseste cu 10 lei cerinta dumneavoastra: http://www.conectica.ro/display/1-63-10 ... USI01.htmlSau: http://testere-adaptoare.sorinescu.net/ ... e-sata-ide Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2011 Mersi de linkuri, primul il gasisem si eu, dar pe aici prin ro nu prea exista ca in primul link, acum nu stiu ce sa zic, vad ca in ultimul link pretul este de 55 lei, posibil sa comand unul dar inca mai caut si mai astept pareri! Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Mersi de linkuri, primul il gasisem si eu, dar pe aici prin ro nu prea exista ca in primul link, acum nu stiu ce sa zic, vad ca in ultimul link pretul este de 55 lei, posibil sa comand unul dar inca mai caut si mai astept pareri!Pe okazii si pe ebay am vazut ceva adaptoare de la sata la ide si invers, erau preturi destul de mici (daca nu ma insel sub bugetul specificat). Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2011 Stiu ca pe ebay sunt ieftine , dar transportul?Cat dau pe ebay si pe transport , cumpar 2 sau poate trei bucati aici! Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Uite aici: viewtopic.php?f=59&t=87664&p=793700#p793700 rack pe USB (fara hdd) cu tot cu sursa,daca te deranjeaza rack-ul..scoti adaptoru din carcasa si gata. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Da dar la eu am gasit cel mai ieftin adaptor la 39 lei, deci iti dai seama ca ori il iau pe asta cu 39 ori nu mai iau deloc deoarece nu merita! Link spre comentariu
LostCell Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Da,insa cu varianta mea ai si portabilitate posibiliatea de conectare la mini laptopuri sau laptopuri etc..Insa tu hotarasti ce si cum ai nevoie. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Vad ce oferte mai primesc si anunt eu ce am ales si de la cine!O zi placuta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum